LASTİK İŞ
ismail

GFSD KABINA SIĞMIYOR...

09.08.2017 - 11:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GFSD KABINA SIĞMIYOR...

İlçemizin en önemli sanat merkezi olan kısa adı GFSD olan, Gölcük Fotoğraf Sinema Derneği, kurulduğu yıldan bu yana yaptığı çalışmalar ile adeta kabına sığmıyor. Bugüne kadar yurtiçi ve yurt dışı fotoğraf yarışmalarında, elde ettiği başarılar ile ilçemizin gururu olan GFSD ve üyeleri, son olarak İsveç'te ülkemizi ve temsil etmeye hazırlanıyorlar.  GFSD Kendi sosyal paylaşım sitesinden yaptığı bir duyura da, şu görüşlere yer vermiş.  “Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) ve T.C. Stockholm Büyükelçiliğinin Organize ettiği, İsveç' in başkenti Stockholm' ün merkezinde bulunan, Raoul Wallenberg meydanında özel panolarda sergilenecek olan, Açık Hava Fotoğraf Sergisi için, GFSD üyelerimiz Sn. Aytül AKBAŞ ve E.Nedim DÖVENCİOĞLU' nun, toplam 3 Fotoğrafı bu sergide yer almaya hak kazanmıştır kendilerini kutluyoruz  Serginin konusu "GÜN DOĞU'DAN BAŞLAR" olarak belirlenmiş ve gün doğumunda veya batımında ,Türkiye'nin güzelliklerini gösteren karelerden oluşmaktadır.” Bizde Mantar Pano Ekibi olarak, GFSD'yi fotoğrafları sergilenecek olan, GFSD üyeleri Aytül Akbaş ve Nedim Dövencioğlu'nu tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. Gölcük Sizinle gurur duyuyor. 

İlçemizin en önemli sanat merkezi olan kısa adı GFSD olan, Gölcük Fotoğraf Sinema Derneği, kurulduğu yıldan bu yana yaptığı çalışmalar ile adeta kabına sığmıyor. Bugüne kadar yurtiçi ve yurt dışı fotoğraf yarışmalarında, elde ettiği başarılar ile ilçemizin gururu olan GFSD ve üyeleri, son olarak İsveç'te ülkemizi ve temsil etmeye hazırlanıyorlar. 
GFSD Kendi sosyal paylaşım sitesinden yaptığı bir duyura da, şu görüşlere yer vermiş. 
“Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) ve T.C. Stockholm Büyükelçiliğinin Organize ettiği, İsveç' in başkenti Stockholm' ün merkezinde bulunan, Raoul Wallenberg meydanında özel panolarda sergilenecek olan, Açık Hava Fotoğraf Sergisi için, GFSD üyelerimiz Sn. Aytül AKBAŞ ve E.Nedim DÖVENCİOĞLU' nun, toplam 3 Fotoğrafı bu sergide yer almaya hak kazanmıştır kendilerini kutluyoruz 
Serginin konusu "GÜN DOĞU'DAN BAŞLAR" olarak belirlenmiş ve gün doğumunda veya batımında ,Türkiye'nin güzelliklerini gösteren karelerden oluşmaktadır.”
Bizde Mantar Pano Ekibi olarak, GFSD'yi fotoğrafları sergilenecek olan, GFSD üyeleri Aytül Akbaş ve Nedim Dövencioğlu'nu tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. Gölcük Sizinle gurur duyuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.