GFSD'NİN HAYALİ GERÇEK OLDU

19.11.2017 - 14:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GFSD'NİN HAYALİ GERÇEK OLDU

İlçemizde 2008 yılında, fotoğraf sanatçılarının bir çatı altında bulunmak için kurdukları, Gölcük Fotoğraf Sanatı Derneği (GFSD), 9 yıl sonunda uzun süredir hayalini kurduğu bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. GFSD'nin Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'na (TFSF) yaptığı başvurunun kabul edilmesi, GFSD Camiası içinde büyük bir yarattı. GFSD üyelerinin bu mutluluğuna, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş da ortak oldu

GFSD ARTIK, TFSD TESCİLLİ ÜYESİ İlçemizin en önemli kültür sanat derneklerinden birisi olan GFSD, Başkan İsmail İkiz ve yönetimi ile güzel ve yararlı işlere imza atmaya devam ediyor. Bundan 3 yıl önce TFSD'ne üye olmak için bundan 3 önce yaptığı başvurunun uzun incelemeler ve denetimler sonrası, TGSD'ne kabul edilmesi, GFSD üyeleri arasında, büyük bir mutluluk yarattı. GFSD üyelerinin bu mutluluğuna, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ile Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Ümran Özdemir de ortak oldu. Geçtiğimiz hafta sonu GFSD Lokaline gerçekleştirilen kabul törenine katılan, TFSF Genel Başkanı Beyhan Özdemir, Başkan İkiz'e, üyelik sertifikası ile federasyonun falamalarını takdim etti. Törende ayrıca, 44 GFSD üyesine, TFSF Kimlik Kartları, Kaymakam Altıntaş, Ümran Özdemir ve GFSD Başkanı İkiz tarafından, üyelere takdim edildi.   SREBRENİCA FOTOĞRAFLARI BÜYÜLEDİ GFSD Lokalinde gerçekleşen ve Kaymakam Altıntaş'ın da katıldığı, üyelik kabul tören ve kimlik kartlarının dağıtılmasından sornra, TFSF Genel Başkanı A. Beyhan Özdemir'in, “Srebrenica'yı Unutma & Fotoğraf ve Hikayeler" konulu fotoğraf gösteri, gözlerin yaşarmasına neden olurken, salonda oldukça duygusal bir hava yaşandı. Başkan Özdemir'in fotoğrafları, salonu dolduran davetliler ve üyeler tarafından büyük bir dikkatle izlenirken, fotoğrafları güzelliği herkesi adeta büyüledi.  Gösterimin ardından, GFSD üyelerine hitaben bir teşekkür konuşması yapan Başkan Özdemir, “TFSF Ailesine hoş geldiniz. Bundan sonra sizlerden daha iyi performans bekliyorum. Ayrıca beni Gölcük'te ağırlamanızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Konuşmanın ardından, Kaymakam Altıntaş ve Başkan İkiz, katılımlarından dolayı Başkan Özdemir'e bir teşekkür plaketi takdim ettiler. 
İlçemizde 2008 yılında, fotoğraf sanatçılarının bir çatı altında bulunmak için kurdukları, Gölcük Fotoğraf Sanatı Derneği (GFSD), 9 yıl sonunda uzun süredir hayalini kurduğu bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. GFSD'nin Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'na (TFSF) yaptığı başvurunun kabul edilmesi, GFSD Camiası içinde büyük bir yarattı. GFSD üyelerinin bu mutluluğuna, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş da ortak oldu

GFSD ARTIK, TFSD TESCİLLİ ÜYESİ
İlçemizin en önemli kültür sanat derneklerinden birisi olan GFSD, Başkan İsmail İkiz ve yönetimi ile güzel ve yararlı işlere imza atmaya devam ediyor. Bundan 3 yıl önce TFSD'ne üye olmak için bundan 3 önce yaptığı başvurunun uzun incelemeler ve denetimler sonrası, TGSD'ne kabul edilmesi, GFSD üyeleri arasında, büyük bir mutluluk yarattı. GFSD üyelerinin bu mutluluğuna, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ile Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Ümran Özdemir de ortak oldu. Geçtiğimiz hafta sonu GFSD Lokaline gerçekleştirilen kabul törenine katılan, TFSF Genel Başkanı Beyhan Özdemir, Başkan İkiz'e, üyelik sertifikası ile federasyonun falamalarını takdim etti. Törende ayrıca, 44 GFSD üyesine, TFSF Kimlik Kartları, Kaymakam Altıntaş, Ümran Özdemir ve GFSD Başkanı İkiz tarafından, üyelere takdim edildi.  

SREBRENİCA FOTOĞRAFLARI BÜYÜLEDİ
GFSD Lokalinde gerçekleşen ve Kaymakam Altıntaş'ın da katıldığı, üyelik kabul tören ve kimlik kartlarının dağıtılmasından sornra, TFSF Genel Başkanı A. Beyhan Özdemir'in, “Srebrenica'yı Unutma & Fotoğraf ve Hikayeler" konulu fotoğraf gösteri, gözlerin yaşarmasına neden olurken, salonda oldukça duygusal bir hava yaşandı. Başkan Özdemir'in fotoğrafları, salonu dolduran davetliler ve üyeler tarafından büyük bir dikkatle izlenirken, fotoğrafları güzelliği herkesi adeta büyüledi. 
Gösterimin ardından, GFSD üyelerine hitaben bir teşekkür konuşması yapan Başkan Özdemir, “TFSF Ailesine hoş geldiniz. Bundan sonra sizlerden daha iyi performans bekliyorum. Ayrıca beni Gölcük'te ağırlamanızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Konuşmanın ardından, Kaymakam Altıntaş ve Başkan İkiz, katılımlarından dolayı Başkan Özdemir'e bir teşekkür plaketi takdim ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.