GFSD'NİN KONUĞU COŞKUN ARAL

08.11.2018 - 11:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GFSD'NİN KONUĞU COŞKUN ARAL

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından düzenlenen 9. Ulusal ve 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması ödül törenine savaş fotoğrafçısı ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral'da katılacak

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından düzenlenen "9. Ulusal Somut Olmayan Kültürel Mirasımız", "9. Ulusal Donanma Kenti Gölcük" ve "4.Uluslararası Göç” konulu yarışmaların sergi açılışı ve ödül töreni 24 Kasım Cuma günü Kazıklı Kervansaray Kültür merkezi'nde yapılacak. Aral söyleşi yapacak Ödül töreninin konuğu uluslararası savaş fotoğrafçısı, belgesel yapımcısı ve gezgin Coşkun Aral olacak. Basın fotoğrafçılığı mesleğine 1974 yılında Günaydın ve Gün gazetelerinde başlayan ve 1977 yılı, kanlı 1 Mayıs olaylarında çektiği fotoğraflarla adını ilk kez Sipa Press Ajansı yoluyla dünya basınında duyuran Aral, tören kapsamında yapılacak söyleşiyle meslek yaşamı boyunca yaşadıklarını fotoğraf severlere aktaracak. 
Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından düzenlenen 9. Ulusal ve 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması ödül törenine savaş fotoğrafçısı ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral'da katılacak

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından düzenlenen "9. Ulusal Somut Olmayan Kültürel Mirasımız", "9. Ulusal Donanma Kenti Gölcük" ve "4.Uluslararası Göç” konulu yarışmaların sergi açılışı ve ödül töreni 24 Kasım Cuma günü Kazıklı Kervansaray Kültür merkezi'nde yapılacak.

Aral söyleşi yapacak
Ödül töreninin konuğu uluslararası savaş fotoğrafçısı, belgesel yapımcısı ve gezgin Coşkun Aral olacak. Basın fotoğrafçılığı mesleğine 1974 yılında Günaydın ve Gün gazetelerinde başlayan ve 1977 yılı, kanlı 1 Mayıs olaylarında çektiği fotoğraflarla adını ilk kez Sipa Press Ajansı yoluyla dünya basınında duyuran Aral, tören kapsamında yapılacak söyleşiyle meslek yaşamı boyunca yaşadıklarını fotoğraf severlere aktaracak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.