LASTİK İŞ

GFSD, ÖZENER'İ AĞIRLADI

03.11.2018 - 16:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GFSD, ÖZENER'İ AĞIRLADI

Gölcük fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz akşam dernek binasında, ‘Okul’ ve ‘Kıyıda’ isimli sunumları ile Fotoğraf Sanatçısı Aykan Özener’i dernek binasında ağırladı

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz akşam dernek binasında, “Okul” ve “Kıyıda” isimli fotoğraf sunumları ile Fotoğraf Sanatçısı Aykan Özener’i ağırladı. Gerçekleştirilen etkinliğe GFSD Başkanı İsmail İkiz ve yönetimi ile dernek üyeleri katılım gösterdi. Gerçekleştirilen etkinlikte kısa bilgiler veren Dernek Başkanı İsmail İkiz, Özener’i dernek binasında ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek kendisinin iki sunumla dernek üyelerinin karşısına çıkacağını dile getirdi. Başkan İkiz’in ardından sözü alan Özener, dernek üyelerine ilgilerinden ötürü teşekkür etti.  ‘FOTOĞRAFLARDA GERÇEKÇİ YÖNÜ YANSITIRIM’ Fotoğraf Sanatçısı Özener, sunum öncesinde yaptığı açıklamada “Selçuk Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nden mezun oldum. Yüksek lisansımı arkeoloji bölümünde tamamladım. Fotoğraf çalışmalarıma 1983 yılında başladım. 1987 yılında AFSAD’a (Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği) üye oldum. Kişisel sergiler açtım ve birçok karma sergiye katıldım. 2002 – 2007 yılları arasında, 5 yıl arka arkaya Çanakkale Fotoğraf Festivali’ni düzenledim. Dünyadaki toplumsal, kültürel, siyasi çalkantılara duyarlı, bunlar üzerine kafa yoran bir kişiyim. Fotoğraflarımda yaşamın sade, deniz kokusu ve toprak kadar gerçek olan yönünü yansıtarak izleyeni yaşamın özüyle yüzleşmeye davet ediyorum. Böylece yaratılan etkinin çok daha derin ve gerçek olduğuna inanıyorum. Bugün iki sunum ile sizlerin karşısında olacağım. İlginizden ötürü hepinize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.  
Gölcük fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz akşam dernek binasında, ‘Okul’ ve ‘Kıyıda’ isimli sunumları ile Fotoğraf Sanatçısı Aykan Özener’i dernek binasında ağırladı

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz akşam dernek binasında, “Okul” ve “Kıyıda” isimli fotoğraf sunumları ile Fotoğraf Sanatçısı Aykan Özener’i ağırladı. Gerçekleştirilen etkinliğe GFSD Başkanı İsmail İkiz ve yönetimi ile dernek üyeleri katılım gösterdi. Gerçekleştirilen etkinlikte kısa bilgiler veren Dernek Başkanı İsmail İkiz, Özener’i dernek binasında ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek kendisinin iki sunumla dernek üyelerinin karşısına çıkacağını dile getirdi. Başkan İkiz’in ardından sözü alan Özener, dernek üyelerine ilgilerinden ötürü teşekkür etti.

 ‘FOTOĞRAFLARDA GERÇEKÇİ YÖNÜ YANSITIRIM’
Fotoğraf Sanatçısı Özener, sunum öncesinde yaptığı açıklamada “Selçuk Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nden mezun oldum. Yüksek lisansımı arkeoloji bölümünde tamamladım. Fotoğraf çalışmalarıma 1983 yılında başladım. 1987 yılında AFSAD’a (Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği) üye oldum. Kişisel sergiler açtım ve birçok karma sergiye katıldım. 2002 – 2007 yılları arasında, 5 yıl arka arkaya Çanakkale Fotoğraf Festivali’ni düzenledim. Dünyadaki toplumsal, kültürel, siyasi çalkantılara duyarlı, bunlar üzerine kafa yoran bir kişiyim. Fotoğraflarımda yaşamın sade, deniz kokusu ve toprak kadar gerçek olan yönünü yansıtarak izleyeni yaşamın özüyle yüzleşmeye davet ediyorum. Böylece yaratılan etkinin çok daha derin ve gerçek olduğuna inanıyorum. Bugün iki sunum ile sizlerin karşısında olacağım. İlginizden ötürü hepinize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.