LASTİK İŞ
ismail

GFSD, ÖZTÜK'Ü AĞIRLADI

09.03.2019 - 11:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GFSD, ÖZTÜK'Ü AĞIRLADI

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz akşam dernek binasında Fotoğraf Sanatçısı Aygül Öztürk’ü ağırladı. Öztürk, üç farklı sunumu ile dernek üyelerinden tam not aldı

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz akşam Fotoğraf Sanatçısı Aygül Öztürk’ü dernek binasında ağırladı. Fotoğraf sunumlarının yapıldığı etkinliğe Dernek Başkanı İsmail İkiz ve yönetimi, Fotoğraf Sanatçısı Aygül Öztürk ve dernek üyeleri katılım gösterdi. Sunum öncesinde düşüncelerini dile getiren Başkan İkiz, “Öncelikle Fotoğraf Sanatçısı Aygül Öztürk’e, bizi kırmayarak derneğimize gelmesinden ötürü teşekkür ediyorum.  Bugün bizlere üç farklı sunumu ile fotoğraflarını göstermiş olacak. Kendisine fotoğraf yaşantısında başarılar diliyoruz” dedi. 3 SUNUMLA BEĞENİ TOPLADI Fotoğraf Sanatçısı Öztürk, sunumlar öncesinde yaptığı açıklamada “1982 yılında Bulgaristan’da doğdum. Ben 7 yaşındayken ailemle birlikte Bursa’ya geldik. Eğitim hayatımı burada tamamladım. Üniversite eğitimimi ise Konya’da tamamladım. 2006 yılından bu yana öğretmenlik yapıyorum. Fotoğrafla tanışmam da bu senelerde oldu. 2013 yılından bu yana hobi olarak fotoğraf çekiyorum. 8. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali kapsamında açılan ve tamamı Bursa fotoğraflarından oluşan sergide ‘Bursa Zeytini’ isimli sergimle yer aldım. Bugün de sizlere ‘Foto Hayatlar’, ‘Düğünümüz Var’ ve ‘Anadolu’nun Yüzleri’ isimli fotoğraf sunumlarımı göstereceğim. Katılımlarınızdan ve ilginizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Öztürk’ün sunumları, dernek üyelerinin büyük beğenisini topladı. 
Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz akşam dernek binasında Fotoğraf Sanatçısı Aygül Öztürk’ü ağırladı. Öztürk, üç farklı sunumu ile dernek üyelerinden tam not aldı

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz akşam Fotoğraf Sanatçısı Aygül Öztürk’ü dernek binasında ağırladı. Fotoğraf sunumlarının yapıldığı etkinliğe Dernek Başkanı İsmail İkiz ve yönetimi, Fotoğraf Sanatçısı Aygül Öztürk ve dernek üyeleri katılım gösterdi. Sunum öncesinde düşüncelerini dile getiren Başkan İkiz, “Öncelikle Fotoğraf Sanatçısı Aygül Öztürk’e, bizi kırmayarak derneğimize gelmesinden ötürü teşekkür ediyorum.  Bugün bizlere üç farklı sunumu ile fotoğraflarını göstermiş olacak. Kendisine fotoğraf yaşantısında başarılar diliyoruz” dedi.

3 SUNUMLA BEĞENİ TOPLADI
Fotoğraf Sanatçısı Öztürk, sunumlar öncesinde yaptığı açıklamada “1982 yılında Bulgaristan’da doğdum. Ben 7 yaşındayken ailemle birlikte Bursa’ya geldik. Eğitim hayatımı burada tamamladım. Üniversite eğitimimi ise Konya’da tamamladım. 2006 yılından bu yana öğretmenlik yapıyorum. Fotoğrafla tanışmam da bu senelerde oldu. 2013 yılından bu yana hobi olarak fotoğraf çekiyorum. 8. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali kapsamında açılan ve tamamı Bursa fotoğraflarından oluşan sergide ‘Bursa Zeytini’ isimli sergimle yer aldım. Bugün de sizlere ‘Foto Hayatlar’, ‘Düğünümüz Var’ ve ‘Anadolu’nun Yüzleri’ isimli fotoğraf sunumlarımı göstereceğim. Katılımlarınızdan ve ilginizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Öztürk’ün sunumları, dernek üyelerinin büyük beğenisini topladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.