LASTİK İŞ
ismail

GFSD SEZON FİNALİNİ YAPTI

30.04.2017 - 15:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GFSD SEZON FİNALİNİ YAPTI

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı (GFSD) sezon finalini Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Efiap unvanlı Sema Özevin ile yaptı.

Seminer tadında gerçekleştirilen gösteri ve söyleşi programında Özevin birbirinden güzel sunumlarıyla GFSD Üyelerinin ve Fotoğraf severlerin oldukça beğenisini topladı.  Başkan İkiz Özevin'e teşekkür etti Gfsd sezon finalini adına yakışır bir isimle kapattı. Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Efiap unvanlı Sayın Sema Özevin seminer tadındaki hoş sohbeti ve emek hikayeleriyle dolu birbirinden güzel sunumlarıyla bizlere çok güzel bir final yaşattı. GFSD Başkanı İsmail İkiz, derneklerine gelen Özevin'e teşekkür ederken, sunumun oldukça güzel geçtiğini ifade etti. Başkan İkiz ayrıca, “Gfsd sezon finalini adına yakışır bir isimle kapattı.Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Efiap unvanlı Sayın Sema Özevin seminer tadındaki hoş sohbeti ve emek hikayeleriyle dolu birbirinden güzel sunumlarıyla bizlere çok güzel bir final yaşattı.Kendisine ve katılan tüm fotoğraf dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı (GFSD) sezon finalini Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Efiap unvanlı Sema Özevin ile yaptı.

Seminer tadında gerçekleştirilen gösteri ve söyleşi programında Özevin birbirinden güzel sunumlarıyla GFSD Üyelerinin ve Fotoğraf severlerin oldukça beğenisini topladı. 
Başkan İkiz Özevin'e teşekkür etti
Gfsd sezon finalini adına yakışır bir isimle kapattı. Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Efiap unvanlı Sayın Sema Özevin seminer tadındaki hoş sohbeti ve emek hikayeleriyle dolu birbirinden güzel sunumlarıyla bizlere çok güzel bir final yaşattı. GFSD Başkanı İsmail İkiz, derneklerine gelen Özevin'e teşekkür ederken, sunumun oldukça güzel geçtiğini ifade etti. Başkan İkiz ayrıca, “Gfsd sezon finalini adına yakışır bir isimle kapattı.Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Efiap unvanlı Sayın Sema Özevin seminer tadındaki hoş sohbeti ve emek hikayeleriyle dolu birbirinden güzel sunumlarıyla bizlere çok güzel bir final yaşattı.Kendisine ve katılan tüm fotoğraf dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.