LASTİK İŞ
ismail

GFSD SEZONU AÇTI

Gündem 08.10.2018 - 11:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GFSD SEZONU AÇTI

GFSD,İran’dan misafir olarak ağırladığı fotoğraf sanatçısı Mehran Cheragchi Bazar’ın etkileyici sunumu ile 2018-2019 sezon açılışını gerçekleştirdi.

GFSD Gölcük şube Başkanı İsmail İkiz, ilçemize gelen Sanatçısı  Mehran Cheragchi Bazar’a sunumu ve muhteşem gösterisinden ötürü teşekkür etti. Bazar’dan muhteşem sunum  Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Başkanı İsmail İkiz ve yönetimi yeni sezona muhteşem isimlerine merhaba dedi. Geçtiğimiz Perşembe akşamı dernek binalarında yeni sezonu açan GFSD Başkanı İkiz ve yönetimi fotoğraf sanatçısı Mehran Cheragchi Bazar’ı ağırladı. Dernek Başkanı İsmail İkiz, programda yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dost derneğimiz KASK,Karamürsel Fotoğraf Derneği,değerli üyelerimiz ve fotoğrafsever arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla sezona merhaba dediğimiz akşamda ,aramıza konuk olarak katılan Wordpres ödüllü İtalyan sanatçı Paolo Patrizi’nin de belgesel fotoğraflarını izleme şansına sahip olduk. Sezon başlangıcımız da bizlerle birlikte olan değerli sanatçılarımıza ve tüm fotoğrafsever dostlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
GFSD,İran’dan misafir olarak ağırladığı fotoğraf sanatçısı Mehran Cheragchi Bazar’ın etkileyici sunumu ile 2018-2019 sezon açılışını gerçekleştirdi.

GFSD Gölcük şube Başkanı İsmail İkiz, ilçemize gelen Sanatçısı  Mehran Cheragchi Bazar’a sunumu ve muhteşem gösterisinden ötürü teşekkür etti.

Bazar’dan muhteşem sunum 

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Başkanı İsmail İkiz ve yönetimi yeni sezona muhteşem isimlerine merhaba dedi. Geçtiğimiz Perşembe akşamı dernek binalarında yeni sezonu açan GFSD Başkanı İkiz ve yönetimi fotoğraf sanatçısı Mehran Cheragchi Bazar’ı ağırladı. Dernek Başkanı İsmail İkiz, programda yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dost derneğimiz KASK,Karamürsel Fotoğraf Derneği,değerli üyelerimiz ve fotoğrafsever arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla sezona merhaba dediğimiz akşamda ,aramıza konuk olarak katılan Wordpres ödüllü İtalyan sanatçı Paolo Patrizi’nin de belgesel fotoğraflarını izleme şansına sahip olduk. Sezon başlangıcımız da bizlerle birlikte olan değerli sanatçılarımıza ve tüm fotoğrafsever dostlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.