GFSD ÜNLÜ İSİMLERİ AĞIRLADI..

09.11.2015 - 20:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GFSD ÜNLÜ İSİMLERİ AĞIRLADI..

Gölcük Fotoğraf, Sinema ve Sanatı Derneği (GFSD) konuğu Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Çerkes Karadağ olurken, bir usta fotoğraf sanatçısı daha olan Yusuf Aslan’da GFSD’ye konuk oldu.

Yeni dönem çalışmalarına Ekim ayı itibariyle başlayan Gölcük Fotoğraf, Sinema ve Sanatı Derneği (GFSD) her hafta usta fotoğraf sanatçılarını ilçemize getirerek ilçemizin adının duyulmasında büyük bir hizmet veriyor. Gölcük Fotoğraf, Sinema ve Sanatı Derneği (GFSD) konuğu Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Çerkes Karadağ olurken, bir usta fotoğraf sanatçısı daha olan Yusuf Aslan’da GFSD’ye konuk oldu. Gösteri yaklaşık 3 saat sürdü Katılımın bir hayli fazla olduğu Çerkes Karadağ Fotoğraf Gösterisinde bir usta fotoğraf sanatçısı olan Yusuf Aslan’da konuk oldu.Yaklaşık 3 saat süren gösteri ve söyleşide konuklar ve dernek üyeleri muhteşem bilgilerin ışığında aydınlandılar. Ayrıca National Geographic Türkiye mekan kategorisinde Türkiye birinciliği ve büyük ödül sahibi olan dernek üyesi Doktor Fahri Yılmaz dernek üyeleri ve misafirlerin tebriklerini kabul ederek, birincilik getiren fotoğraf ile ilgili soruları da yanıtladı. Fotoğraf ülkemizi Amerika' da temsil edecek.  
Gölcük Fotoğraf, Sinema ve Sanatı Derneği (GFSD) konuğu Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Çerkes Karadağ olurken, bir usta fotoğraf sanatçısı daha olan Yusuf Aslan’da GFSD’ye konuk oldu.

Yeni dönem çalışmalarına Ekim ayı itibariyle başlayan Gölcük Fotoğraf, Sinema ve Sanatı Derneği (GFSD) her hafta usta fotoğraf sanatçılarını ilçemize getirerek ilçemizin adının duyulmasında büyük bir hizmet veriyor.

Gölcük Fotoğraf, Sinema ve Sanatı Derneği (GFSD) konuğu Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Çerkes Karadağ olurken, bir usta fotoğraf sanatçısı daha olan Yusuf Aslan’da GFSD’ye konuk oldu.

Gösteri yaklaşık 3 saat sürdü

Katılımın bir hayli fazla olduğu Çerkes Karadağ Fotoğraf Gösterisinde bir usta fotoğraf sanatçısı olan Yusuf Aslan’da konuk oldu.Yaklaşık 3 saat süren gösteri ve söyleşide konuklar ve dernek üyeleri muhteşem bilgilerin ışığında aydınlandılar. Ayrıca National Geographic Türkiye mekan kategorisinde Türkiye birinciliği ve büyük ödül sahibi olan dernek üyesi Doktor Fahri Yılmaz dernek üyeleri ve misafirlerin tebriklerini kabul ederek, birincilik getiren fotoğraf ile ilgili soruları da yanıtladı. Fotoğraf ülkemizi Amerika' da temsil edecek.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.