GFSD YİĞİTER'İ AĞIRLADI

19.04.2019 - 16:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GFSD YİĞİTER'İ AĞIRLADI

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Fotoğraf Sanatçısı Gülin Yiğiter’i ağırladı.

‘Var mı Arttıran’ ve ‘Anadolum’ isimli fotoğraf sunumlarını yapan Yiğiter, dernek üyelerinin beğenisini topladı.  Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (Fotoğraf Sanatçısı Gülin Yiğiter’i dernek binasında ağırladı. ‘Var mı Arttıran’ ve ‘Anadolu’m’ isimli fotoğraflarını sunan Yiğiter’in programına GFSD Yönetimi ve üyeleri katılım gösterdi. Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Berna İkiz, “Öncelikle bizleri kırmayarak buraya kadar gelen Gülin Yiğiter’e teşekkür ediyoruz. Kendisi bugün bizlere iki sunumunu gösterecek. Oldukça güzel fotoğrafları göreceğimizden eminiz. Farklı konuların işlendiği bu iki sunumun da bizlere farklı şeyler katacağını düşünüyorum” dedi. İZİNLİ OLDUĞUM GÜNLER FOTOĞRAFLA İLGİLENİYORUM Gerçekleştirilen sunumlar öncesinde düşüncelerini dile getiren Fotoğraf Sanatçısı Yiğiter, “Hafta sonlarında ve yıllık izinlerimde fotoğrafla ilgilenmeye gayret ediyorum. Fotoğraf konusunda bir haftalık bir eğitim aldım. Sonrasında kendi isteğime göre fotoğraflar çekmeye başladım. Genelde kurgu fotoğraflar çekiyorum. İnsan fotoğrafı çekmek bazen zor oluyor. Önce kendileri ile konuşup sonra fotoğraflarını çekmeye çalışıyorum. Urfa’da kuş mezatını anlatan bir sunumum var. ‘Var mı Arttıran’ isimli sunumum, bunu anlatıyor. Anadolu’m isimli sunumda da oldukça güzel öğelere yer vermeye çalıştım. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Fotoğraf Sanatçısı Gülin Yiğiter’i ağırladı.

‘Var mı Arttıran’ ve ‘Anadolum’ isimli fotoğraf sunumlarını yapan Yiğiter, dernek üyelerinin beğenisini topladı. 

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (Fotoğraf Sanatçısı Gülin Yiğiter’i dernek binasında ağırladı. ‘Var mı Arttıran’ ve ‘Anadolu’m’ isimli fotoğraflarını sunan Yiğiter’in programına GFSD Yönetimi ve üyeleri katılım gösterdi. Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Berna İkiz, “Öncelikle bizleri kırmayarak buraya kadar gelen Gülin Yiğiter’e teşekkür ediyoruz. Kendisi bugün bizlere iki sunumunu gösterecek. Oldukça güzel fotoğrafları göreceğimizden eminiz. Farklı konuların işlendiği bu iki sunumun da bizlere farklı şeyler katacağını düşünüyorum” dedi.

İZİNLİ OLDUĞUM GÜNLER FOTOĞRAFLA İLGİLENİYORUM
Gerçekleştirilen sunumlar öncesinde düşüncelerini dile getiren Fotoğraf Sanatçısı Yiğiter, “Hafta sonlarında ve yıllık izinlerimde fotoğrafla ilgilenmeye gayret ediyorum. Fotoğraf konusunda bir haftalık bir eğitim aldım. Sonrasında kendi isteğime göre fotoğraflar çekmeye başladım. Genelde kurgu fotoğraflar çekiyorum. İnsan fotoğrafı çekmek bazen zor oluyor. Önce kendileri ile konuşup sonra fotoğraflarını çekmeye çalışıyorum. Urfa’da kuş mezatını anlatan bir sunumum var. ‘Var mı Arttıran’ isimli sunumum, bunu anlatıyor. Anadolu’m isimli sunumda da oldukça güzel öğelere yer vermeye çalıştım. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.