GİZEM İLE ERÇİN'İN EN MUTLU GÜNÜ

27.08.2018 - 18:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GİZEM İLE ERÇİN'İN EN MUTLU GÜNÜ

Kibar Akçay, Merhum Halis Akçay oğlu Erçin Akçay ve Gizem Han Varto’da yapılan kına gecesinin ardından Değirmendere Kültür Merkezindeki muhteşem düğün töreni ile evlenerek muradına erdiler.

Çiftlik Mahallesinde ikamet eden Kibar ve Merhum Halis Akçay'ın oğlu Erçin Akçay ile Muş ili Varto ilçesinde ikamet eden İsmail ve Sevim Han kızı Gizem Han Varto'da yapılan kına sonrasında Gölcük Değirmendere Kültür Merkezinde düğün töreni düzenlendi. Düzenlene düğün törenine gelin ve damadın yakınları yoğun katılım sağladılar. Gelin ve damadın salona girişi ile düğün töreni müzik eşliği ile başladı. Müzik eşliğinde gelin ile damat sahne alırken düğüne katılan davetliler sahneye katılarak ilk olarak yöresel oyunları oynadıktan sonra hep birlikte halay çektiler. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğün, gelin ve damada eşlik eden davetliler gönlünce eğlendiler. Düğün sonrasında Gelin Gizem Akçay ile Damat Erçin Akçay kuş adasına balayına giderek muradına erdiler. Fahri Haner   
Kibar Akçay, Merhum Halis Akçay oğlu Erçin Akçay ve Gizem Han Varto’da yapılan kına gecesinin ardından Değirmendere Kültür Merkezindeki muhteşem düğün töreni ile evlenerek muradına erdiler.

Çiftlik Mahallesinde ikamet eden Kibar ve Merhum Halis Akçay'ın oğlu Erçin Akçay ile Muş ili Varto ilçesinde ikamet eden İsmail ve Sevim Han kızı Gizem Han Varto'da yapılan kına sonrasında Gölcük Değirmendere Kültür Merkezinde düğün töreni düzenlendi. Düzenlene düğün törenine gelin ve damadın yakınları yoğun katılım sağladılar. Gelin ve damadın salona girişi ile düğün töreni müzik eşliği ile başladı. Müzik eşliğinde gelin ile damat sahne alırken düğüne katılan davetliler sahneye katılarak ilk olarak yöresel oyunları oynadıktan sonra hep birlikte halay çektiler. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğün, gelin ve damada eşlik eden davetliler gönlünce eğlendiler. Düğün sonrasında Gelin Gizem Akçay ile Damat Erçin Akçay kuş adasına balayına giderek muradına erdiler.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.