LASTİK İŞ

GÖCÜK'DE KOCAELİSPORLULAR DERNEĞİ AÇILDI

Spor 15.10.2018 - 19:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖCÜK'DE KOCAELİSPORLULAR DERNEĞİ AÇILDI

Gölcüklü Kocaelisporlular Derneği, Albay Burak Caddesi Fotoğrafçılar Sokağı'nda geniş bir katılımla ve görkemli bir törenle açıldı. geçtiğimiz gün açıldı.

Kocaelispor'daki dostluk bağlarını ve spor sevgisini birlik beraberlik içinde bütünleştimek amacıyla kurulan Gölcüklü Kocaelisporlular Derneği, görkemli bir törenle açıldı.  Yoğun katılım Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi Fotoğrafçılar Sokağında büyük bir coşkuyla gerçekleşen Gölcüklü Kocaelisporlular Derneği'nin açılışına Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler, Gölcüklü Kocaelisporlular Derneği Başkanı İsmail Pehlivanoğlu, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimi, CHP Belediye Başkanı Aday Adayı İsmet İşeri, Sahne Sanatları Derneği Başkanı Sacit Akın ve Kocaelisporlu taraftarlar katılım sağladı. Başkan Yavuz; “Kocaman bir aile olduk" Açılış öncesi açıklama yapan Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz; “35-40 kişilik çıktığımız bu yolda taraftarlarımızın sayesinde daha da büyüyerek kocaman bir aile olduk. İsmail kardeşimiz Gölcük’te böyle bir taraftarlık sergileyerek bu derneği açmışlar. Bugün de açılışına katılım sağladık. Hayırlı olsun diyoruz” dedi. Başkan Yavuz’un konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesildi. Sevinç kutlaması yaptılar Açılış sonrası taraftarlar büyük bir sevinç kutlaması yaptılar.
Gölcüklü Kocaelisporlular Derneği, Albay Burak Caddesi Fotoğrafçılar Sokağı'nda geniş bir katılımla ve görkemli bir törenle açıldı. geçtiğimiz gün açıldı.

Kocaelispor'daki dostluk bağlarını ve spor sevgisini birlik beraberlik içinde bütünleştimek amacıyla kurulan Gölcüklü Kocaelisporlular Derneği, görkemli bir törenle açıldı. 

Yoğun katılım

Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi Fotoğrafçılar Sokağında büyük bir coşkuyla gerçekleşen Gölcüklü Kocaelisporlular Derneği'nin açılışına Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler, Gölcüklü Kocaelisporlular Derneği Başkanı İsmail Pehlivanoğlu, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimi, CHP Belediye Başkanı Aday Adayı İsmet İşeri, Sahne Sanatları Derneği Başkanı Sacit Akın ve Kocaelisporlu taraftarlar katılım sağladı.

Başkan Yavuz; “Kocaman bir aile olduk"

Açılış öncesi açıklama yapan Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz; “35-40 kişilik çıktığımız bu yolda taraftarlarımızın sayesinde daha da büyüyerek kocaman bir aile olduk. İsmail kardeşimiz Gölcük’te böyle bir taraftarlık sergileyerek bu derneği açmışlar. Bugün de açılışına katılım sağladık. Hayırlı olsun diyoruz” dedi. Başkan Yavuz’un konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesildi.

Sevinç kutlaması yaptılar

Açılış sonrası taraftarlar büyük bir sevinç kutlaması yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.