GÖKBAYRAK'TA KORONAVİRÜS'E YAKALANDI

Sağlık 17.11.2020 - 10:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖKBAYRAK'TA KORONAVİRÜS'E YAKALANDI

Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şube Başkanlı Korkut Gökbayrak koronavirüse yakalandı.

Dünyada ve ülkemizde koronavirüs vakaları artmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı 17 Kasım tarihli verilere göre son 24 saatte 75 kişi koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi, 1424 kişi iyileşti. Kocaeli’de AK Parti Kocaeli İl Başkanı’da koronavirüse yakalanmıştı. İlimizde bir il başkanı daha koronavirüse yakalandı. Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak’ın koronavirüse yakalanığı haberi sosyal medya üzerinden duyuruldu. COVİD 19... GEÇMİŞ OLSUN... Gökbayrak’ın koronavirüse yakalandığı haberi şu şekilde duyuruldu: “COVİD 19... Geçmiş olsun... Değerli abim, Türk Harb İş Sendikası Kocaeli şube başkanı Korkut Gökbayrak 'in covid 19 testi pozitif çıkmıştır. Allah'ın izni ile bu zor günleri hep beraber atlatacağız. Başta ailesi olmak üzere bütün Camiamiza geçmiş olsun...”
Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şube Başkanlı Korkut Gökbayrak koronavirüse yakalandı.

Dünyada ve ülkemizde koronavirüs vakaları artmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı 17 Kasım tarihli verilere göre son 24 saatte 75 kişi koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi, 1424 kişi iyileşti. Kocaeli’de AK Parti Kocaeli İl Başkanı’da koronavirüse yakalanmıştı. İlimizde bir il başkanı daha koronavirüse yakalandı. Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak’ın koronavirüse yakalanığı haberi sosyal medya üzerinden duyuruldu.

COVİD 19... GEÇMİŞ OLSUN...

Gökbayrak’ın koronavirüse yakalandığı haberi şu şekilde duyuruldu:

“COVİD 19... Geçmiş olsun... Değerli abim, Türk Harb İş Sendikası Kocaeli şube başkanı Korkut Gökbayrak 'in covid 19 testi pozitif çıkmıştır. Allah'ın izni ile bu zor günleri hep beraber atlatacağız. Başta ailesi olmak üzere bütün Camiamiza geçmiş olsun...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.