LASTİK İŞ

GÖKBAYRAK ''TERSANEDE ALINAN ÖNLEMLERLE VAKA SAYISININ ARTMASINI ÖNLEDİK''

Gündem 18.06.2020 - 12:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖKBAYRAK ''TERSANEDE ALINAN ÖNLEMLERLE VAKA SAYISININ ARTMASINI ÖNLEDİK''

KOVİD-19 Sürecini değerlendiren Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak; “Tersane Komutanımız, işletme müdürlüğümüz, personel Müdürümüz ve işyeri ekibimizle koordineli çalışmalarla vaka sayısının artmasını önledik.

İlk olarak Çin'de çıkarak tüm dünyayı etkisi altına alan KOVİD-19 virüsü ülkemizde de etkisini gösterdi. KOVİD-19 virüsüne karşı Devlet yetkililerimizin önderliğinde verilen mücadele devam ediyor. Bu mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlanması işyerlerinde idari izin gibi korunmalar gerçekleşti. Virüse karşı mücadele devam ederken, Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak KOVİD -19 virüsüne karşı verdiği mücadelenin değerlendirmesini yaparak şu açıklamada bulundu. 23 İŞÇİ HASTALANDI Başkan Gökbayrak; “ilk olarak 16 Mart 2020 tarihinde virüsten korunma amaçlı olarak kronik hastalıkları bulunan işçi arkadaşlarımızın idari izine çıkarılmasını sağladık. 30 Mart Tarihinden itibarı ile Sendika olarak iş sağlığı ve iş güvenliği kuruluna yazdığımız yazıda talebimiz haklı görülerek ve yarı zamanlı çalışma sistemine geçildi. İlk olarak 6 vaka ile başlayan süreç 23 e kadar çıktı. Bu arkadaşlarımızın gerekli tedavileri yapılarak sağlığına kavuştular. Bu arkadaşlarımız şu anda iş başı yaptılar. Şu anda her hangi bir vaka yok. İnşallah bundan sonrada olmayacak. BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR Pandemi sürecinde Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer'den 3 adet ilaçlama makinasını talep ettik. Başkanımız bu talebimiz üzerine 3 tane ilaçlama makinesini bize verdi. Bizler bu ilaçlama makine ile iş yerimizde işverenimiz tarafından daima ilaçlama çalışmaları devam ediyor. Süreç içerisinde gerek Tersane komutanımız, Gerek işletme müdürümüz, gerek personel müdürümüz ve işyeri ekiplerimizle birlikte Koordineli bir şekilde çalışarak mevcut vakaların artmaması için aldığımız kararla engel olmaya devam ediyoruz” dedi. Fahri Haner  
KOVİD-19 Sürecini değerlendiren Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak; “Tersane Komutanımız, işletme müdürlüğümüz, personel Müdürümüz ve işyeri ekibimizle koordineli çalışmalarla vaka sayısının artmasını önledik.

İlk olarak Çin'de çıkarak tüm dünyayı etkisi altına alan KOVİD-19 virüsü ülkemizde de etkisini gösterdi. KOVİD-19 virüsüne karşı Devlet yetkililerimizin önderliğinde verilen mücadele devam ediyor. Bu mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlanması işyerlerinde idari izin gibi korunmalar gerçekleşti. Virüse karşı mücadele devam ederken, Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak KOVİD -19 virüsüne karşı verdiği mücadelenin değerlendirmesini yaparak şu açıklamada bulundu.

23 İŞÇİ HASTALANDI
Başkan Gökbayrak; “ilk olarak 16 Mart 2020 tarihinde virüsten korunma amaçlı olarak kronik hastalıkları bulunan işçi arkadaşlarımızın idari izine çıkarılmasını sağladık. 30 Mart Tarihinden itibarı ile Sendika olarak iş sağlığı ve iş güvenliği kuruluna yazdığımız yazıda talebimiz haklı görülerek ve yarı zamanlı çalışma sistemine geçildi. İlk olarak 6 vaka ile başlayan süreç 23 e kadar çıktı. Bu arkadaşlarımızın gerekli tedavileri yapılarak sağlığına kavuştular. Bu arkadaşlarımız şu anda iş başı yaptılar. Şu anda her hangi bir vaka yok. İnşallah bundan sonrada olmayacak.
BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR
Pandemi sürecinde Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer'den 3 adet ilaçlama makinasını talep ettik. Başkanımız bu talebimiz üzerine 3 tane ilaçlama makinesini bize verdi. Bizler bu ilaçlama makine ile iş yerimizde işverenimiz tarafından daima ilaçlama çalışmaları devam ediyor. Süreç içerisinde gerek Tersane komutanımız, Gerek işletme müdürümüz, gerek personel müdürümüz ve işyeri ekiplerimizle birlikte Koordineli bir şekilde çalışarak mevcut vakaların artmaması için aldığımız kararla engel olmaya devam ediyoruz” dedi.
Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.