LASTİK İŞ
ismail

GÖKÇE ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Kocaeli 08.10.2018 - 17:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖKÇE ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ

4 yıldır Baro Başkanlığı görevini yürüten Sertif Gökçe, 20-21 Ekim tarihlerinde yapılacak olan kongreden yeniden aday olmayacak. Kongrede Avukat Nuri Almaz ve Bahar Gültekin Candemir başkanlık için yarışacak. Görevi bırakacak olan Başkan Sertif Gökçe konuyla ilgili açıklama yaptı. Gökçe açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “2016 yılında ki seçimde genel kurula verdiğim söz doğrultusunda olağan kongremizde aday olmayacağım. Değerli meslektaşlarımızın 4 yıllık görev sürem boyunca bana gösterdikleri teveccühü ömrüm boyunca büyük bir onur ve gururla anacağım”dedi.

20-21 Ekim tarihlerinde yapılacak olan olağan kongrede yeniden aday olmayacağını daha önceden açıklayan Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif Gökçe, bir veda mesajı yayınladı İki dönem boyunca Kocaeli Barosu Başkanlığı görevini yürüten ve 20-21 Ekim tarihlerinde yapılacak olan kongrede aday olmayacağını daha önceden açıklayan Av. Sertif Gökçe, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı yazı ile veda etti. Başkan Av. Gökçe, başkan adaylarına başarılar dilerken " Bundan sonra da bir avukat olarak; hukukun üstünlüğünü, insan haklarını, demokrasiyi, adaleti hep savunmaya devam edeceğimi ve bu çabamı gerek bireysel gerekse de Baromun kurumsal yapısı altında sürdüreceğimi bir kez daha belirmek isterim" dedi.  ONUR VE GURURLA ANACAĞIM Açıklamasında Gökçe, "4 yıldır (2 dönem) büyük bir onurla yürütmekte olduğum Kocaeli Barosu Başkanlığını; 20-21 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacak olan kongremizde bırakacağım. 2016 yılında ki seçimde genel kurul’a verdiğim söz doğrultusunda olağan kongremizde aday olmayacağım. Değerli meslektaşlarımızın 4 yıllık görev sürem boyunca bana gösterdikleri teveccühü ömrüm boyunca büyük bir onur ve gururla anacağım" dedi.  KOLTUĞUN BÜYÜSÜNE KAPILMADAN Devamında Gökçe, "Bazı görevleri üstlenmek kadar, makamın, iktidarın, koltuğun büyüsüne kapılmadan ve en önemlisi de insanların teveccühünü, güvenini, desteğini kaybetmeden o koltukları bırakabilmeyi de öğrenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu minvalde yürütmekte olduğum bu kutsal görevi kısa bir süre sonra yeni arkadaşlarıma devredeceğim" şeklinde konuştu.  LAYIKIYLA TAŞIYACAKLARINA İNANIYORUM 20-21 Ekim tarihinde yapılacak olan olağan kongrede başkanlık için yarışacak olan iki adaya başarılar dileyen Gökçe, "Bu görevi layıkıyla yapacaklarına ve bizden aldıkları hizmet bayrağını daha da yukarıya taşıyacaklarına inandığım iki değerli meslektaşım Av. Nuri Almaz ve Av. Bahar Gültekin Candemir’i canı gönülden tebrik eder başarılar dilerim. Yine baromuzun yönetim kuruluna ve diğer kurullarına adaylıklarını açıklayan bütün kıymetli meslektaşlarıma da üstün başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.   ADALETİ SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİM Son olarak Gökçe, "Bundan sonra da bir avukat olarak; hukukun üstünlüğünü, insan haklarını, demokrasiyi, adaleti hep savunmaya devam edeceğimi ve bu çabamı gerek bireysel gerekse de Baromun kurumsal yapısı altında sürdüreceğimi bir kez daha belirmek isterim" açıklamalarında bulundu.
4 yıldır Baro Başkanlığı görevini yürüten Sertif Gökçe, 20-21 Ekim tarihlerinde yapılacak olan kongreden yeniden aday olmayacak. Kongrede Avukat Nuri Almaz ve Bahar Gültekin Candemir başkanlık için yarışacak. Görevi bırakacak olan Başkan Sertif Gökçe konuyla ilgili açıklama yaptı. Gökçe açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “2016 yılında ki seçimde genel kurula verdiğim söz doğrultusunda olağan kongremizde aday olmayacağım. Değerli meslektaşlarımızın 4 yıllık görev sürem boyunca bana gösterdikleri teveccühü ömrüm boyunca büyük bir onur ve gururla anacağım”dedi.

20-21 Ekim tarihlerinde yapılacak olan olağan kongrede yeniden aday olmayacağını daha önceden açıklayan Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif Gökçe, bir veda mesajı yayınladı
İki dönem boyunca Kocaeli Barosu Başkanlığı görevini yürüten ve 20-21 Ekim tarihlerinde yapılacak olan kongrede aday olmayacağını daha önceden açıklayan Av. Sertif Gökçe, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı yazı ile veda etti. Başkan Av. Gökçe, başkan adaylarına başarılar dilerken " Bundan sonra da bir avukat olarak; hukukun üstünlüğünü, insan haklarını, demokrasiyi, adaleti hep savunmaya devam edeceğimi ve bu çabamı gerek bireysel gerekse de Baromun kurumsal yapısı altında sürdüreceğimi bir kez daha belirmek isterim" dedi. 

ONUR VE GURURLA ANACAĞIM
Açıklamasında Gökçe, "4 yıldır (2 dönem) büyük bir onurla yürütmekte olduğum Kocaeli Barosu Başkanlığını; 20-21 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacak olan kongremizde bırakacağım. 2016 yılında ki seçimde genel kurul’a verdiğim söz doğrultusunda olağan kongremizde aday olmayacağım. Değerli meslektaşlarımızın 4 yıllık görev sürem boyunca bana gösterdikleri teveccühü ömrüm boyunca büyük bir onur ve gururla anacağım" dedi. 

KOLTUĞUN BÜYÜSÜNE KAPILMADAN

Devamında Gökçe, "Bazı görevleri üstlenmek kadar, makamın, iktidarın, koltuğun büyüsüne kapılmadan ve en önemlisi de insanların teveccühünü, güvenini, desteğini kaybetmeden o koltukları bırakabilmeyi de öğrenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu minvalde yürütmekte olduğum bu kutsal görevi kısa bir süre sonra yeni arkadaşlarıma devredeceğim" şeklinde konuştu. 

LAYIKIYLA TAŞIYACAKLARINA İNANIYORUM
20-21 Ekim tarihinde yapılacak olan olağan kongrede başkanlık için yarışacak olan iki adaya başarılar dileyen Gökçe, "Bu görevi layıkıyla yapacaklarına ve bizden aldıkları hizmet bayrağını daha da yukarıya taşıyacaklarına inandığım iki değerli meslektaşım Av. Nuri Almaz ve Av. Bahar Gültekin Candemir’i canı gönülden tebrik eder başarılar dilerim. Yine baromuzun yönetim kuruluna ve diğer kurullarına adaylıklarını açıklayan bütün kıymetli meslektaşlarıma da üstün başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.  

ADALETİ SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİM
Son olarak Gökçe, "Bundan sonra da bir avukat olarak; hukukun üstünlüğünü, insan haklarını, demokrasiyi, adaleti hep savunmaya devam edeceğimi ve bu çabamı gerek bireysel gerekse de Baromun kurumsal yapısı altında sürdüreceğimi bir kez daha belirmek isterim" açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.