LASTİK İŞ
ismail

GÖKÇE ''TOPLUMUN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR''

Eğitim 14.08.2017 - 09:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖKÇE ''TOPLUMUN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR''

ÖSYM tarafından LYS sonuçlarında yapılan skandalın ardından Kocaeli Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, sosyal medya hesabı üzerinden ÖSYM'ye yüklenerek istifa çağrısında bulundu

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının açıklanmasının ardından Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)'nin hesap hatası yaptığı ortaya çıktı. Üniversite adaylarının 'ek puanlı yerleştirme puanları' yerine 'ek puansız yerleştirme puanları'nın kullanılmasıyla bin 110 adayın yeri değişirken daha önceki sonuçlarda bir bölüme yerleşemeyen adaylardan bin 628'i de yerleşti. Bölüm kazanan bin 499 aday ise yeni yapılan açıklamaya göre hiçbir bölüme yerleşemedi. Kocaeli Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe ise, sosyal medya hesabı üzerinden ÖSYM'ye yüklendi. Gökçe, ÖSYM tarafından yapılan bu skandalın ardından tüm sorumluları istifaya çağırdı.   TOPLUMUN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR Sosyal medya hesabından ÖSYM'ye yüklenen Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, paylaşımında “Yıllardır soruları çaldırarak binlerce gencin hayalini ve geleceğini de çalan ÖSYM; yine hesaplamada hata yapıldığını belirterek özür diledi. Neresinden tutarsan tel tel dökülen ve toplumun nezdinde itibarı kalmayan bu kurumun başındakiler dahil tüm sorumluların istifa etmesi ve yargıya hesap vermesi gerekir. Binlerce gencin hayatını karartmanın karşılığı olarak sadece özür dilemek toplumun aklıyla alay etmek demektir” ifadelerine yer verdi. 
ÖSYM tarafından LYS sonuçlarında yapılan skandalın ardından Kocaeli Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, sosyal medya hesabı üzerinden ÖSYM'ye yüklenerek istifa çağrısında bulundu

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının açıklanmasının ardından Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)'nin hesap hatası yaptığı ortaya çıktı. Üniversite adaylarının 'ek puanlı yerleştirme puanları' yerine 'ek puansız yerleştirme puanları'nın kullanılmasıyla bin 110 adayın yeri değişirken daha önceki sonuçlarda bir bölüme yerleşemeyen adaylardan bin 628'i de yerleşti. Bölüm kazanan bin 499 aday ise yeni yapılan açıklamaya göre hiçbir bölüme yerleşemedi. Kocaeli Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe ise, sosyal medya hesabı üzerinden ÖSYM'ye yüklendi. Gökçe, ÖSYM tarafından yapılan bu skandalın ardından tüm sorumluları istifaya çağırdı.
 
TOPLUMUN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR
Sosyal medya hesabından ÖSYM'ye yüklenen Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, paylaşımında “Yıllardır soruları çaldırarak binlerce gencin hayalini ve geleceğini de çalan ÖSYM; yine hesaplamada hata yapıldığını belirterek özür diledi. Neresinden tutarsan tel tel dökülen ve toplumun nezdinde itibarı kalmayan bu kurumun başındakiler dahil tüm sorumluların istifa etmesi ve yargıya hesap vermesi gerekir. Binlerce gencin hayatını karartmanın karşılığı olarak sadece özür dilemek toplumun aklıyla alay etmek demektir” ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.