LASTİK İŞ
ismail

GÖKDENİZ 4. DÖNEME TALİP

Asayiş 22.02.2019 - 09:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖKDENİZ 4. DÖNEME TALİP

3 dönemdir Gölcük Merkez Mahalle Muhtarlığını yapan Melahat Gökdeniz seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

DOSYALARIN İÇİNDE BÜYÜDÜM 3 dönemdir Merkez Mahalle muhtarı olarak mahalle sakinlerine hizmet veren Gölcük Merkez Mahalle muhtarı Melahat Gökdeniz seçim çalışmalarına devam ediyor.   Gökdeniz; “ben 15- 07 -1973 Gölcük'te doğdum. Evli ve 2 çocuk annesiyim. İlk, orta ve Lise eğitimimi Gölcük'te tamamladıktan sonra ilk muhtarlık deneyimimi 1994 -2004 tarihleri arasında merkez mahallesi muhtarlığında sekreterlik, azalık ve aynı zamanda Gölcük Muhtarlar Derneği sekreterliği yaparak kazandım. Ben dosyaların içinde muhtarlıkta büyüdüm diyebilirim.  BİR ÇOK DERNEKTE GÖREV ALDI Gökdeniz “Yaşadığımız 17 Ağustos 1999 Depremi yerle bir oldu. Ben o dosyaları tek, tek düzenledim. İnsanların acılarını görmek, paylaşmak onlara yardım etmek beni yaşadığım yere ve işime daha da bağladı. Yaşadığımız acılar sonrasında Gölcük esnaf Odası bünyesinde kurulan GESOTİMil'e katıldım. Arama kurtarma ve ilk yardım görevinde bulundum. Milli Eğitim Hizmetleri Destekleme ve Geliştirme Derneğinde birçok öğrenciye destek oldum. Kütüphane Derneği ve Verem Savaş derneğinde görev aldım. 2004 yerel seçimlerinde Bilge Saral ve Mahalle sakinlerin oyları ile muhtar seçildim.  24 YILDIR HİZMET EDİYORUM Gökdeniz “ 24 Yıl boyunca bulunduğum bu muhtarlık camiasında insanların sıkıntılarını çözmek onların dertlerine çare bulabilmek ve bunun verdiği o manevi hazzı size anlatmaya kelimeler yetmez. Bu meslekte pişmek demek bu olsa gerek. Eskiden muhtarlık bu kadar maddi şartlarda yapılamıyordu. Maneviyat ve gönülden yaşadığım bu duygular mesleğimin en güzel yanıydı ve gönülle sürdürüyorum.  MAHALLEMDEN DESTEK BEKLİYORUM Muhtarlıkta aza ve sekreterlik dışında 3. Dönem muhtarlığımı bitiriyorum.  Görevim süresince mahalle sakinleri ile devlet kurumları arasında köprü olmaya çalıştım. Temeli sağlam atılmış köprü olarak bu görevde yıllarca yoğrulmuş olmak ve insanların sıkıntılarını, güler yüzle, anlayışla ve tatlı dille dinleyip çöze bilmekteki o manevi huzurdadır. Muhtarlık benim ilk işim değil, tek işimdir. Mahalle sakinlerimin bana verdiği değerden dolayı çok teşekkür ediyorum. 2019 yerel seçimlerinde tekrar adayım. Mahallemin sakinlerinden destek bekliyorum” dedi. Fahri Haner     
3 dönemdir Gölcük Merkez Mahalle Muhtarlığını yapan Melahat Gökdeniz seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

DOSYALARIN İÇİNDE BÜYÜDÜM
3 dönemdir Merkez Mahalle muhtarı olarak mahalle sakinlerine hizmet veren Gölcük Merkez Mahalle muhtarı Melahat Gökdeniz seçim çalışmalarına devam ediyor.   Gökdeniz; “ben 15- 07 -1973 Gölcük'te doğdum. Evli ve 2 çocuk annesiyim. İlk, orta ve Lise eğitimimi Gölcük'te tamamladıktan sonra ilk muhtarlık deneyimimi 1994 -2004 tarihleri arasında merkez mahallesi muhtarlığında sekreterlik, azalık ve aynı zamanda Gölcük Muhtarlar Derneği sekreterliği yaparak kazandım. Ben dosyaların içinde muhtarlıkta büyüdüm diyebilirim. 

BİR ÇOK DERNEKTE GÖREV ALDI
Gökdeniz “Yaşadığımız 17 Ağustos 1999 Depremi yerle bir oldu. Ben o dosyaları tek, tek düzenledim. İnsanların acılarını görmek, paylaşmak onlara yardım etmek beni yaşadığım yere ve işime daha da bağladı. Yaşadığımız acılar sonrasında Gölcük esnaf Odası bünyesinde kurulan GESOTİMil'e katıldım. Arama kurtarma ve ilk yardım görevinde bulundum. Milli Eğitim Hizmetleri Destekleme ve Geliştirme Derneğinde birçok öğrenciye destek oldum. Kütüphane Derneği ve Verem Savaş derneğinde görev aldım. 2004 yerel seçimlerinde Bilge Saral ve Mahalle sakinlerin oyları ile muhtar seçildim. 

24 YILDIR HİZMET EDİYORUM
Gökdeniz “ 24 Yıl boyunca bulunduğum bu muhtarlık camiasında insanların sıkıntılarını çözmek onların dertlerine çare bulabilmek ve bunun verdiği o manevi hazzı size anlatmaya kelimeler yetmez. Bu meslekte pişmek demek bu olsa gerek. Eskiden muhtarlık bu kadar maddi şartlarda yapılamıyordu. Maneviyat ve gönülden yaşadığım bu duygular mesleğimin en güzel yanıydı ve gönülle sürdürüyorum. 

MAHALLEMDEN DESTEK BEKLİYORUM
Muhtarlıkta aza ve sekreterlik dışında 3. Dönem muhtarlığımı bitiriyorum.  Görevim süresince mahalle sakinleri ile devlet kurumları arasında köprü olmaya çalıştım. Temeli sağlam atılmış köprü olarak bu görevde yıllarca yoğrulmuş olmak ve insanların sıkıntılarını, güler yüzle, anlayışla ve tatlı dille dinleyip çöze bilmekteki o manevi huzurdadır. Muhtarlık benim ilk işim değil, tek işimdir. Mahalle sakinlerimin bana verdiği değerden dolayı çok teşekkür ediyorum. 2019 yerel seçimlerinde tekrar adayım. Mahallemin sakinlerinden destek bekliyorum” dedi.

Fahri Haner     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.