LASTİK İŞ
ismail

GÖKYÜZÜ RENKLENDİ

27.05.2019 - 17:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖKYÜZÜ RENKLENDİ

Gölcük İdman Yurdu spor kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uçurtma Şenliği’ne ilgi büyüktü. Gölcük Metin Uzuner Spor Tesisleri’nde yapılan Uçurtma Şenliği’nde sporcular gönüllerince eğlendi

ÖNEMLİ KONUKLAR  Geçtiğimiz yıl ilki Gölcük İdman Yurdu spor kulübü tarafından düzenlenen Uçurtma Şenliği’nin bu yıl ikincisi geniş bir katılımla gerçekleşti. Gölcük Metin Uzuner Spor Tesisleri’nde Uçurtma Şenliği için bir araya gelen turuncu beyazlı sporcuların yarı sıra bu yıl Gölcük Huzurevi sakinleri, Gölcük +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği üyeleri ve sporcu velileri gökyüzünü keşfettiler.  ŞENLİK HAVASINDA Gölcük Metin Uzuner Spor Tesisleri’nde düzenlenen organizasyonda 7’den 70’e katılan herkes gökyüzüne özgürlüğü simgeleyen uçurtmaları gönderdi. Oldukça keyifli anlar yaşanan uçurtma şenliğine katılanlar sporcularla birlikte eğlenceli bir gün geçirdiler. Gölcük İdman Yurdu Başkanı Ali Bahar bu özel etkinliğe katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.  HERKESTEN DESTEK  Gölcük İdman Yurdu spor kulübünün düzenlediği etkinliğe Gölcük İdman Yurdu Başkanı Ali Bahar’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, KASKF Gölcük temsilcisi Hüseyin Bat, Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara, Harb-İşspor yönetim kurulu üyesi Hakan Çetiner, Gölcük Huzurevi Müdiresi Sema Taşdemir Yıldız ve Psikolog Ebru Sancaklı katıldılar.  Gölcük İdman Yurdu basın sözcüsü Rabia Karataş Şentürk açıklamasında “Gölcük İdman Yurdu olarak ikincisini düzenlediğimiz uçurtma şenliğinde yediden yetmişe, kundaktan bebeğe, çocuktan gençlere ve yaşlılar yurdumuzun gençleriyle ve birçok çocuklarımızla gökyüzüne özgürlüğü simgeleyen uçurtmalarımız gökyüzüne gönderdik. Uçurtma Şenliği’ne katılanlara ve destek olan herkese teşekkür ederim. Gölcük İdman Yurdu her geçen gün büyük bir aile olma yönünde adım adım hedefine ilerliyor.   ÇETİNER YÖNETİMİ KUTLADI  Harb-İşspor yönetim kurulu üyesi Hakan Çetiner katıldığı uçurtma şenliğinde “Gölcük İdman Yurdu spor kulübünün bu yıl ikincisini düzenlediği etkinliğinde gökyüzünü minik ellerin dokunuşuyla yaptığı kendi elleri ile uçurduğu uçurtmalarla istila ettik. Bu güzel günün en anlamlısı tabi özel çocuklarımızdı. Farklı ve farkındaydık bu güzel günü bizlere yaşatan bütün dostlara teşekkür ederim. Ayrıca Gölcük İdman Yurdu yönetim kurulunu böyle bir organizasyona imza attıkları için kutlarım” dedi. 
Gölcük İdman Yurdu spor kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uçurtma Şenliği’ne ilgi büyüktü. Gölcük Metin Uzuner Spor Tesisleri’nde yapılan Uçurtma Şenliği’nde sporcular gönüllerince eğlendi

ÖNEMLİ KONUKLAR 
Geçtiğimiz yıl ilki Gölcük İdman Yurdu spor kulübü tarafından düzenlenen Uçurtma Şenliği’nin bu yıl ikincisi geniş bir katılımla gerçekleşti. Gölcük Metin Uzuner Spor Tesisleri’nde Uçurtma Şenliği için bir araya gelen turuncu beyazlı sporcuların yarı sıra bu yıl Gölcük Huzurevi sakinleri, Gölcük +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği üyeleri ve sporcu velileri gökyüzünü keşfettiler. 

ŞENLİK HAVASINDA
Gölcük Metin Uzuner Spor Tesisleri’nde düzenlenen organizasyonda 7’den 70’e katılan herkes gökyüzüne özgürlüğü simgeleyen uçurtmaları gönderdi. Oldukça keyifli anlar yaşanan uçurtma şenliğine katılanlar sporcularla birlikte eğlenceli bir gün geçirdiler. Gölcük İdman Yurdu Başkanı Ali Bahar bu özel etkinliğe katılan ve destek veren herkese teşekkür etti. 

HERKESTEN DESTEK 
Gölcük İdman Yurdu spor kulübünün düzenlediği etkinliğe Gölcük İdman Yurdu Başkanı Ali Bahar’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, KASKF Gölcük temsilcisi Hüseyin Bat, Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara, Harb-İşspor yönetim kurulu üyesi Hakan Çetiner, Gölcük Huzurevi Müdiresi Sema Taşdemir Yıldız ve Psikolog Ebru Sancaklı katıldılar. 

Gölcük İdman Yurdu basın sözcüsü Rabia Karataş Şentürk açıklamasında “Gölcük İdman Yurdu olarak ikincisini düzenlediğimiz uçurtma şenliğinde yediden yetmişe, kundaktan bebeğe, çocuktan gençlere ve yaşlılar yurdumuzun gençleriyle ve birçok çocuklarımızla gökyüzüne özgürlüğü simgeleyen uçurtmalarımız gökyüzüne gönderdik. Uçurtma Şenliği’ne katılanlara ve destek olan herkese teşekkür ederim. Gölcük İdman Yurdu her geçen gün büyük bir aile olma yönünde adım adım hedefine ilerliyor.  

ÇETİNER YÖNETİMİ KUTLADI 
Harb-İşspor yönetim kurulu üyesi Hakan Çetiner katıldığı uçurtma şenliğinde “Gölcük İdman Yurdu spor kulübünün bu yıl ikincisini düzenlediği etkinliğinde gökyüzünü minik ellerin dokunuşuyla yaptığı kendi elleri ile uçurduğu uçurtmalarla istila ettik. Bu güzel günün en anlamlısı tabi özel çocuklarımızdı. Farklı ve farkındaydık bu güzel günü bizlere yaşatan bütün dostlara teşekkür ederim. Ayrıca Gölcük İdman Yurdu yönetim kurulunu böyle bir organizasyona imza attıkları için kutlarım” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.