GÖLAŞ CORONA VİRÜSÜNE KARŞI ÖNLEM ALIYOR

14.03.2020 - 11:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLAŞ CORONA VİRÜSÜNE KARŞI ÖNLEM ALIYOR

Gölcük Belediyesi’nin şirketi olan GÖLAŞ Coranavirüs ile mücadele kapsamında Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla GÖLAŞ’a bağlı tüm tesisleri dezenfekte ve temizlik seferberliği başlattı. Halkı yoğun olarak kullandığı Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri ve Kapalı Yüzme Havuzu  daha hijyenik koşullarda hizmet edebilmek için düzenli olarak dezenfekte edilirken Corona virüsüne karşıda önlem alındı. HAVUZ SU SICAKLIĞI : 37 DERECE ORTAM SICAKLIĞI : 39 DERECE ÖNLEM AMAÇLI KAPALI Corona virüse karşı önlem amaçlı yüzme havuzu, yarhisar gemi müze ve Buz pisti üç hafta kullanıma kapatılırken. Yazlık ılıca tesislerinden vatandaşlar yararlanmaya devam edecek.  

Gölcük Belediyesi’nin şirketi olan GÖLAŞ Coranavirüs ile mücadele kapsamında Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla GÖLAŞ’a bağlı tüm tesisleri dezenfekte ve temizlik seferberliği başlattı. Halkı yoğun olarak kullandığı Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri ve Kapalı Yüzme Havuzu  daha hijyenik koşullarda hizmet edebilmek için düzenli olarak dezenfekte edilirken Corona virüsüne karşıda önlem alındı.

HAVUZ SU SICAKLIĞI : 37 DERECE
ORTAM SICAKLIĞI : 39 DERECE

ÖNLEM AMAÇLI KAPALI

Corona virüse karşı önlem amaçlı yüzme havuzu, yarhisar gemi müze ve Buz pisti üç hafta kullanıma kapatılırken. Yazlık ılıca tesislerinden vatandaşlar yararlanmaya devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.