LASTİK İŞ

GÖLASDER’den iftar yemeği

Gölcük 01.08.2013 - 00:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLASDER’den iftar yemeği

Gölcük Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Naim Gürel ve yönetimi tarafından Emniyet Müdürlüğü personeline iftar yemeği Yazlık Ilıca Tesislerinde verildi.

Gölcük Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Naim Gürel ve yönetimi tarafından  Emniyet Müdürlüğü personeline iftar yemeği Yazlık Ilıca Tesislerinde verildi. İftar yemeğine Gölcük Kaymakamı Adem yazıcı, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yaman, Savcılar ve Hakimler, Gölcük Asayiş Hizmetleri Destekleri Derneği Başkanı Naim Gürel ve yönetimi, Gölcük Eski İlçe Emniyet Müdürü İl Personel Şube Müdürü Cabir Yeşiltaş, İlçe Jandarma Komutanı Cevdet Çal, Gölcük Emniyet Müdürü Sabri Yıldırım, Müdür Yardımcıları Ercan Özkan, Cenk Bozdağ, Birim Amirleri, ve Emniyet müdürlüğü personeli katıldılar. Her yıl olduğu gibi bu yılda Yazlık Ilıca tesislerinde bir araya gelen Gölcük Emniyet Müdürlüğü ve Dernek yöneticileri protokol ile birlikte iftar yaptıktan sonra sohbet etme imkanı buldular.    
Gölcük Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Naim Gürel ve yönetimi tarafından Emniyet Müdürlüğü personeline iftar yemeği Yazlık Ilıca Tesislerinde verildi.

Gölcük Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Naim Gürel ve yönetimi tarafından  Emniyet Müdürlüğü personeline iftar yemeği Yazlık Ilıca Tesislerinde verildi.

İftar yemeğine Gölcük Kaymakamı Adem yazıcı, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yaman, Savcılar ve Hakimler, Gölcük Asayiş Hizmetleri Destekleri Derneği Başkanı Naim Gürel ve yönetimi, Gölcük Eski İlçe Emniyet Müdürü İl Personel Şube Müdürü Cabir Yeşiltaş, İlçe Jandarma Komutanı Cevdet Çal, Gölcük Emniyet Müdürü Sabri Yıldırım, Müdür Yardımcıları Ercan Özkan, Cenk Bozdağ, Birim Amirleri, ve Emniyet müdürlüğü personeli katıldılar.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Yazlık Ilıca tesislerinde bir araya gelen Gölcük Emniyet Müdürlüğü ve Dernek yöneticileri protokol ile birlikte iftar yaptıktan sonra sohbet etme imkanı buldular.


 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.