LASTİK İŞ
ismail

GÖLASDER Ilıca’da buluştu

Gölcük 08.11.2013 - 16:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLASDER Ilıca’da buluştu

Naim Gürel’in başkanlını yürüttüğü Gölcük Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Yapma ve Yaşatma Derneği (GÖLASDER) Ilıca rRestaurant’ta kahvaltıda buluştu

MUSTAFA ALKAN AĞIRLADI Her ay düzenli bir şekilde yapılan Gölcük Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Yapma ve Yaşatma Derneği (GÖLASDER) Ilıca Restaurant’ta iş adamı Mustafa Alkan’ın düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Ilıca Restaurat’ta düzenlenen kahvaltıya Kaymakam Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Emniyet Müdürü Kalim Çelik, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve GÖLASDER yöneticileri katıldı.  BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI GÖLASDER’in kahvaltılı toplantısında Kaymakam Yazıcı “Bu ay ki toplantımıza ev sahipliği yapan Mustafa Alkan arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz. Derneğimizin çalışmalarından çok memnunuz. Bize verdiği katkılardan dolayı tüm üyelerimize ve ilçe esnafımıza teşekkür ederiz. Derneğimizin faaliyetleri birlik ve beraberlik içinde devam ederken, gelişen Gölcük’te derneğimiz rehberlik görevini yürütüyor” dedi.
Naim Gürel’in başkanlını yürüttüğü Gölcük Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Yapma ve Yaşatma Derneği (GÖLASDER) Ilıca rRestaurant’ta kahvaltıda buluştu

MUSTAFA ALKAN AĞIRLADI

Her ay düzenli bir şekilde yapılan Gölcük Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Yapma ve Yaşatma Derneği (GÖLASDER) Ilıca Restaurant’ta iş adamı Mustafa Alkan’ın düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Ilıca Restaurat’ta düzenlenen kahvaltıya Kaymakam Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Emniyet Müdürü Kalim Çelik, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve GÖLASDER yöneticileri katıldı. 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

GÖLASDER’in kahvaltılı toplantısında Kaymakam Yazıcı “Bu ay ki toplantımıza ev sahipliği yapan Mustafa Alkan arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz. Derneğimizin çalışmalarından çok memnunuz. Bize verdiği katkılardan dolayı tüm üyelerimize ve ilçe esnafımıza teşekkür ederiz. Derneğimizin faaliyetleri birlik ve beraberlik içinde devam ederken, gelişen Gölcük’te derneğimiz rehberlik görevini yürütüyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.