GÖLCÜK 1 PUANA RAZI OLDU

Spor 18.10.2020 - 13:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK 1 PUANA RAZI OLDU

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor sahasında, İçel İdmanyurdu ile karşı karşıya geldiği maçta sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı

NET POZİSYONLAR BULDUK Temsilcimiz Gölcükspor sahasında oynadığı maçta grubun yeni lideri İçel İdmanyurdu ile karşı karşıya geldi. Kırmızı siyahlılar maça Gökhan, Ferhat, Veli, Miran, Kadir, Batuhan, Furkan Özyapı, Berkan, Oğuzhan, Barış ve  Ali Mert ilk 11i’i ile başladı. Kırmızı-siyahlılar maça büyük bir baskıyla başladı ve ilk 20 dakikada net pozisyonlar buldu. Bu yarıda Batuhan Boyoğlu'nun bir topu üst direğe çarparak auta gitti ve ilk yarı 0-0 sonuçlandı. GOL SESİ ÇIKMADI Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda önemli gol pozisyonları üretti. Ancak iki ekibinde oyuncuları son vuruşlarda başarılı olamadı. Gölcükspor'da teknik direktör Tunahan Akdoğan 78.dakikaya kadar oyuncu değişikliği yapmazken, temsilcimizin son bölümdeki çabası skoru değiştirmek için yeterli olmadı. 90 dakikada gol sesi çıkmadı ve mücadele başladığı gibi golsüz bitti. Gölcükspor bu sonuçla puanını 4 yaparken, İçel İdmanyurdu 11 puana ulaştı.
Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor sahasında, İçel İdmanyurdu ile karşı karşıya geldiği maçta sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı

NET POZİSYONLAR BULDUK

Temsilcimiz Gölcükspor sahasında oynadığı maçta grubun yeni lideri İçel İdmanyurdu ile karşı karşıya geldi. Kırmızı siyahlılar maça Gökhan, Ferhat, Veli, Miran, Kadir, Batuhan, Furkan Özyapı, Berkan, Oğuzhan, Barış ve  Ali Mert ilk 11i’i ile başladı. Kırmızı-siyahlılar maça büyük bir baskıyla başladı ve ilk 20 dakikada net pozisyonlar buldu. Bu yarıda Batuhan Boyoğlu'nun bir topu üst direğe çarparak auta gitti ve ilk yarı 0-0 sonuçlandı.

GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda önemli gol pozisyonları üretti. Ancak iki ekibinde oyuncuları son vuruşlarda başarılı olamadı. Gölcükspor'da teknik direktör Tunahan Akdoğan 78.dakikaya kadar oyuncu değişikliği yapmazken, temsilcimizin son bölümdeki çabası skoru değiştirmek için yeterli olmadı. 90 dakikada gol sesi çıkmadı ve mücadele başladığı gibi golsüz bitti. Gölcükspor bu sonuçla puanını 4 yaparken, İçel İdmanyurdu 11 puana ulaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.