LASTİK İŞ
ismail

''GÖLCÜK 81 VİLAYETTEN GELENLERLE RENKLENİYOR. ''

Gölcük 20.03.2019 - 10:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''GÖLCÜK 81 VİLAYETTEN GELENLERLE RENKLENİYOR. ''

Cumhur İttifakı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim öncesi ilçede oraya atılan mikro milliyetçilik iddialarıyla ilgili sözlere yanıt verdi. TV 41 de canlı yayında konuşan Ali Yıldırım Sezer, " Gölcük 81 vilayetten gelenlerle renkleniyor" dedi.

Cumhur İttifakı ve Ak  Parti Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük de seçim öncesi ortaya atılan mikro milliyetçi söylemleriyle ilgili konuştu. Sezer, TV 41 de Abdullah Yıldırım'ın sorduğu " Gölcüklülük nedir ve 1 yıl önce gelenle 150 yıl önce gelen arasında fark var mıdır ?" şeklindeki soruya yanıt verdi .Sezer," Gölcük de 1 yıl önce gelenle 150 yıl önce gelen arasında bir ayrım olmamalı. Gölcük 81 ilden gelenlerle renkleniyor" dedi. Ali Yıldırım Sezer programda şöyle konuştu "Ne hikmetse 12 Ocak tarihinden beri önümüzde olan bir mesele..12 Ocak adaylık açıklama tarimiz.Adaylık açıklamamızda şunu söyledim."Bizim için Gölcük e bir yıl önce gelenle 150 yıl önce gelen arasında bir ayrım olmaması gerektiği" ifadesini net bir şekilde kullandım. Ben bazı kelimeleri özellikle kullanmam.Etnik kelimeleri de kullanmam.Nihayetinde hepimiz Ttürk milletinin evladıyız,parçasıyız. Hepimizde bir TC kimlik numarası var. Aslına baktığınızda çok küçük menfaatler uğruna yapılıyor bu ayrımcılık ama bir de büyük Türk milleti var. Büyük Türk Dünyası var. Hepimiz bir parçasıyız. Aslında çok tehlikeli olabilecek seyler bunlar. Örneğin ben mozaik kelimesini kullanmam. Mozaik demiyorum Ebru diyorum. 81 vilayetten gelenlerle Gölcük renkleniyor. Hepimiz Gölcük de kazanıyoruz. Mozaikte taşların yeri değiştirilip yeni bir şekil oluşturulabilir. Ama Ebru da öyle değildir. Ebru da renkler bir bir birine girmiştir ve ayrıştıramazsınız. Ben herkesin belediye başkanı olacağım. Bir mahallenin, bir apartmanın değil. Elbette herkese eşit hizmet götüreceğiz. Adalet, liyakat ve istişare diye bir sloganımız var. Temel amacımız adaletli bir yönetim olacak".
Cumhur İttifakı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim öncesi ilçede oraya atılan mikro milliyetçilik iddialarıyla ilgili sözlere yanıt verdi. TV 41 de canlı yayında konuşan Ali Yıldırım Sezer, " Gölcük 81 vilayetten gelenlerle renkleniyor" dedi.

Cumhur İttifakı ve Ak  Parti Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük de seçim öncesi ortaya atılan mikro milliyetçi söylemleriyle ilgili konuştu. Sezer, TV 41 de Abdullah Yıldırım'ın sorduğu " Gölcüklülük nedir ve 1 yıl önce gelenle 150 yıl önce gelen arasında fark var mıdır ?" şeklindeki soruya yanıt verdi .Sezer," Gölcük de 1 yıl önce gelenle 150 yıl önce gelen arasında bir ayrım olmamalı. Gölcük 81 ilden gelenlerle renkleniyor" dedi.

Ali Yıldırım Sezer programda şöyle konuştu

"Ne hikmetse 12 Ocak tarihinden beri önümüzde olan bir mesele..12 Ocak adaylık açıklama tarimiz.Adaylık açıklamamızda şunu söyledim."Bizim için Gölcük e bir yıl önce gelenle 150 yıl önce gelen arasında bir ayrım olmaması gerektiği" ifadesini net bir şekilde kullandım.

Ben bazı kelimeleri özellikle kullanmam.Etnik kelimeleri de kullanmam.Nihayetinde hepimiz Ttürk milletinin evladıyız,parçasıyız. Hepimizde bir TC kimlik numarası var. Aslına baktığınızda çok küçük menfaatler uğruna yapılıyor bu ayrımcılık ama bir de büyük Türk milleti var. Büyük Türk Dünyası var. Hepimiz bir parçasıyız. Aslında çok tehlikeli olabilecek seyler bunlar. Örneğin ben mozaik kelimesini kullanmam. Mozaik demiyorum Ebru diyorum. 81 vilayetten gelenlerle Gölcük renkleniyor. Hepimiz Gölcük de kazanıyoruz. Mozaikte taşların yeri değiştirilip yeni bir şekil oluşturulabilir. Ama Ebru da öyle değildir. Ebru da renkler bir

bir birine girmiştir ve ayrıştıramazsınız.

Ben herkesin belediye başkanı olacağım. Bir mahallenin, bir apartmanın değil. Elbette herkese eşit hizmet götüreceğiz. Adalet, liyakat ve istişare diye bir sloganımız var. Temel amacımız adaletli bir yönetim olacak".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.