LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK ILICA DA BULUŞTU

Gölcük 08.12.2019 - 15:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK ILICA DA BULUŞTU

Kamu Kurumları Derneği'nce düzenlenen Büyük Buluşma etkinliğine katılım yoğun oldu.

Gölcük Ilıcada Buluştu Gölcük’ü Kalkındırma Kamu Kurumlarını Yaşatma Derneği yararına düzenlenen kahvaltya ilgi büyük oldu. Yazlık Ilıca Resteorantta gerçekleşen kahvaltı programında, Gölcük’ü Kalkındırma Kamu Kurumlarını Yaşatma Derneği Başkanı Lütfi Yılmaz ve Yönetimi Gölcük’ün önemli isimlerini ağırladı.  "Büyük Gölcük Buluşması" sloganıyla gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonuna başta Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Ökkeş Karcı, Eski Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir, İlçemizin Siyasi Parti Başkanları, STK ve Dernek Başkanları ile çok sayıda davetliler katılım sağladı. Kaymakam Cengiz Karabulut yaptığı konuşmada, "‘Gölcük olarak bizler büyük bir aileyiz. Şöyle toplantı ve Resteorant kısmına baktığım zaman ilçemizin tüm dinamiklerini burada görüyorum. Kısacası ilçemizin bütün dinamikleriyle buradayız. 3 aylık görevim boyunca gözlemlediğim ilçemizde siyasi partilerimiz aramız derneklerimiz arasında, kurum ve kuruluşlar arasında sevgi ve saygı anlayışıyla çok güzel bir ahenk var. Bu ahenk bize çok güzel şevk veriyor, bizi ayrı motive ediyor. Bu anlamda ben hepinize teşekkür ediyorum. İlçemiz için yapılacak tüm projelere açık olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bizim kapımız hepimize açık. Ülkemizin kalkınması, gelişmesi için fikirleriniz bizim için çok değerli. İlçemiz için yapılması gerekenleri, bizim göremediklerimizi, ilçemizin eksikliklerini bize anlatabilirsiniz. İlçemizde tüm kurumlarla iletişim halindeyiz. Tüm önerilerinizi bize getirdiğinizde değerlendirmeye alırız. Bir Pazar sabahı erken saatlerde bu kadar çok katılımcının olması bu derneğin ne kadar aktif çalıştığını görüyorum. Ben değerli büyüğüm Mustafa Pekdemir abime, diğer Kaymakam arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler de bu güzel ilçe için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum’ diye konuştu.  Kaymakam KArabulut'un ardından söz alan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘ Şu anda burada olan çok farklı siyasi görüşleri olan, sanat ve kültürde farklılıkları bulunan ama ortak sevdası Gölcük olan dostlarımızla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben her planda öne çıkmış, örnek bir Gölcük’ü hayal ediyorum. Bugünkü bu güzel ve önemli programınız için dernek başkanımıza ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı. Fahri Haner  
Kamu Kurumları Derneği'nce düzenlenen Büyük Buluşma etkinliğine katılım yoğun oldu.

Gölcük Ilıcada Buluştu

Gölcük’ü Kalkındırma Kamu Kurumlarını Yaşatma Derneği yararına düzenlenen kahvaltya ilgi büyük oldu.

Yazlık Ilıca Resteorantta gerçekleşen kahvaltı programında, Gölcük’ü Kalkındırma Kamu Kurumlarını Yaşatma Derneği Başkanı Lütfi Yılmaz ve Yönetimi Gölcük’ün önemli isimlerini ağırladı. 

"Büyük Gölcük Buluşması" sloganıyla gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonuna başta Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Ökkeş Karcı, Eski Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir, İlçemizin Siyasi Parti Başkanları, STK ve Dernek Başkanları ile çok sayıda davetliler katılım sağladı.

Kaymakam Cengiz Karabulut yaptığı konuşmada, "‘Gölcük olarak bizler büyük bir aileyiz. Şöyle toplantı ve Resteorant kısmına baktığım zaman ilçemizin tüm dinamiklerini burada görüyorum. Kısacası ilçemizin bütün dinamikleriyle buradayız. 3 aylık görevim boyunca gözlemlediğim ilçemizde siyasi partilerimiz aramız derneklerimiz arasında, kurum ve kuruluşlar arasında sevgi ve saygı anlayışıyla çok güzel bir ahenk var. Bu ahenk bize çok güzel şevk veriyor, bizi ayrı motive ediyor. Bu anlamda ben hepinize teşekkür ediyorum. İlçemiz için yapılacak tüm projelere açık olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bizim kapımız hepimize açık. Ülkemizin kalkınması, gelişmesi için fikirleriniz bizim için çok değerli. İlçemiz için yapılması gerekenleri, bizim göremediklerimizi, ilçemizin eksikliklerini bize anlatabilirsiniz. İlçemizde tüm kurumlarla iletişim halindeyiz. Tüm önerilerinizi bize getirdiğinizde değerlendirmeye alırız. Bir Pazar sabahı erken saatlerde bu kadar çok katılımcının olması bu derneğin ne kadar aktif çalıştığını görüyorum. Ben değerli büyüğüm Mustafa Pekdemir abime, diğer Kaymakam arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler de bu güzel ilçe için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum’ diye konuştu. 

Kaymakam KArabulut'un ardından söz alan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘ Şu anda burada olan çok farklı siyasi görüşleri olan, sanat ve kültürde farklılıkları bulunan ama ortak sevdası Gölcük olan dostlarımızla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben her planda öne çıkmış, örnek bir Gölcük’ü hayal ediyorum. Bugünkü bu güzel ve önemli programınız için dernek başkanımıza ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Fahri Haner

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.