GÖLCÜK ADSM'DE DOLGU UZMANI GÖREVE BAŞLADI

Sağlık 27.09.2017 - 09:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK ADSM'DE DOLGU UZMANI GÖREVE BAŞLADI

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde (ADSM) restoratif (dolgu) uzmanı Dr.Dt. Aslı Berber göreve başladı. Gölcük ilçe için hastaların ağız ve diş sağlığı konusunda muayene ve tedavilerinin en sağlıklı şekilde yürütülmesi adına uzmanlarında aileye katılması, Gölcük ADSM'yi daha da güçlü bir kurum haline getiriyor.

Gölcük ADSM Dr. Dt. Aslı Berber'e Restoratif tedavi hakkında bizi bilgilendirmesini istedik ve restoratif tedavi nedir diye sorduk. Restoratif diş tedavisi , diş sert dokularını ilgilendiren, bakteri kaynaklı ya da bakteri olmaksızın gelişen tüm rahatsızlıkların ya da mevcut estetik şikayetlerin teşhis, tedavi ve takibini gerçekleştiren uzmanlık dalıdır.  Bilimsel gelişmeler doğrultusunda yeni materyaller, yeni cihazlar ve yeni tedavi yöntemleri kullanılarak, her zaman güncel ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak hedeflenmektedir. Tedavi sürecinde hastanın şikayetinin giderilmesi yanında, ayrıca hastaya kaybedilmiş fonksiyon ve estetiğin yeniden kazandırılması da bu uzmanlık dalının ana hedeflerindendir.  Klinikte; erken dönem çürük teşhisi ve tedavi planlaması, konservatif tedavi yaklaşımları, kompozit ve amalgam restorasyonlar inley ve onley restorasyonlar, dentin pinli restorasyonlar, döküm ve fiber post/kor uygulamaları, kompozit ve seramik ön bölge laminat veneer uygulamaları ve tek üye seramik kron restorasyonlar yapılmaktadır. Bizde Mantar Pano ekibi olarak, Gölcük ADASM yönetimi ve çalışanlarına,  teşekkür eder yeni çalışma hayatında başarılar dileriz.
Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde (ADSM) restoratif (dolgu) uzmanı Dr.Dt. Aslı Berber göreve başladı. Gölcük ilçe için hastaların ağız ve diş sağlığı konusunda muayene ve tedavilerinin en sağlıklı şekilde yürütülmesi adına uzmanlarında aileye katılması, Gölcük ADSM'yi daha da güçlü bir kurum haline getiriyor.

Gölcük ADSM Dr. Dt. Aslı Berber'e Restoratif tedavi hakkında bizi bilgilendirmesini istedik ve restoratif tedavi nedir diye sorduk.
Restoratif diş tedavisi , diş sert dokularını ilgilendiren, bakteri kaynaklı ya da bakteri olmaksızın gelişen tüm rahatsızlıkların ya da mevcut estetik şikayetlerin teşhis, tedavi ve takibini gerçekleştiren uzmanlık dalıdır. 
Bilimsel gelişmeler doğrultusunda yeni materyaller, yeni cihazlar ve yeni tedavi yöntemleri kullanılarak, her zaman güncel ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak hedeflenmektedir.
Tedavi sürecinde hastanın şikayetinin giderilmesi yanında, ayrıca hastaya kaybedilmiş fonksiyon ve estetiğin yeniden kazandırılması da bu uzmanlık dalının ana hedeflerindendir. 
Klinikte; erken dönem çürük teşhisi ve tedavi planlaması, konservatif tedavi yaklaşımları, kompozit ve amalgam restorasyonlar inley ve onley restorasyonlar, dentin pinli restorasyonlar, döküm ve fiber post/kor uygulamaları, kompozit ve seramik ön bölge laminat veneer uygulamaları ve tek üye seramik kron restorasyonlar yapılmaktadır.
Bizde Mantar Pano ekibi olarak, Gölcük ADASM yönetimi ve çalışanlarına,  teşekkür eder yeni çalışma hayatında başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.