LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK AKADEMİ LİSESİNE YOĞUN İLGİ

Eğitim 24.09.2018 - 12:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK AKADEMİ LİSESİNE YOĞUN İLGİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı, lise ve mezun öğrencilere okula hazırlık ve sosyal eğitim programı adı altında ücretsiz hizmet veren Akademi Liselere yeni dönem için rekor seviyede başvuru gerçekleşti. Öğrenciler, bu yıl Akademi Lise’deki ücretsiz eğitim hizmetinden yararlanmak için adeta birbirleriyle yarışırken, Akademi Lise’ye toplamda 8 bin 844 öğrenci ön kayıt yaptırdı.

MERKEZLERE YAPILAN KAYIT SAYISI İzmit Necip Fazıl Kısakürek Akademi Lise’ye 3 bin 504, Gebze Akademi Lise’ye bin 52, Karamürsel Aliya İzzet Begoviç Akademi Lise’ye 931 ve Gölcük Aziz Sancar Akademi Lise’ye bin 917, Derince Yunus Emre Akademi Lise’ye 892 ve İzmit Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise’ye ise 548 öğrenci ön kayıtlarını gerçekleştirdi.  GÖSTERİLEN İLGİ TESADÜF DEĞİL Gençlerin Akademi Lise’ye olan bu ilgisi tesadüf olarak değerlendirilmedi.  Akademi Lise özellikle son yıllarda ortaya koyduğu ücretsiz ve kaliteli eğitim ile öğrencilerin vazgeçilmez adresi oldu.  KANDIRA’YA AKADEMİ LİSE Lise okuyan gençlerin hem derslerinde hem de üniversiteye hazırlıklarında önemli rol oynayan Akademi Lise bu yıl yine İzmit, Gebze, Karamürsel ve Gölcük ve Derince şubelerinde faaliyet gösterecek. Akademi Lise bu yıl ilk defa Kandıra ilçesinde öğrencilere hizmet vermeye başlayacak.   KAYITLAR SONA ERDİ Akademi Lise için kayıt süresi 20 Eylül Perşembe günü sona erdi. Başvurular, Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerinden gerçekleştirildi. Ayrıca öğrenciler ve veliler, Akademi Lise’nin, Gebze, İzmit ve Karamürsel, Gölcük ve Derince şubelerinden de ön kayıt işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirdi. Akademi Lise’deki yeni eğitim dönemi Ekim ayının ilk haftasında başlayacak. BAŞARILI OLMAK ZORUNDALAR Öğrencilerin Akademi Lise’ye girmek için ise başvuru yapmaları yeterli olmuyor. Ön kayıtlarını tamamlayan öğrenciler, 22, 23, 24 Eylül tarihlerinde mesaj sistemi ile taraflarına belirtilen saatlerde Akademi Lise’de sınava girecek. Bu sınavda başarılı olan öğrenciler, Akademi Lise’de eğitim görmeye hak kazanacak. Bunun yanı sıra Akademi Lise’de önceki dönem eğitim gören öğrenciler de bu yıl bir üst sınıftan devam edebilmek için sınavlarda başarılı olmak zorunda. GÖLCÜK AKADEMİ LİSE: Adres: DUMLUPINAR MAH. ADNAN MENDERES BULVARI NO/10 İÇ KAPI 5-6-7-8 GÖLCÜK İrtibat Tel: 0262 431 40 45 – 322 35 80  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı, lise ve mezun öğrencilere okula hazırlık ve sosyal eğitim programı adı altında ücretsiz hizmet veren Akademi Liselere yeni dönem için rekor seviyede başvuru gerçekleşti. Öğrenciler, bu yıl Akademi Lise’deki ücretsiz eğitim hizmetinden yararlanmak için adeta birbirleriyle yarışırken, Akademi Lise’ye toplamda 8 bin 844 öğrenci ön kayıt yaptırdı.

MERKEZLERE YAPILAN KAYIT SAYISI
İzmit Necip Fazıl Kısakürek Akademi Lise’ye 3 bin 504, Gebze Akademi Lise’ye bin 52, Karamürsel Aliya İzzet Begoviç Akademi Lise’ye 931 ve Gölcük Aziz Sancar Akademi Lise’ye bin 917, Derince Yunus Emre Akademi Lise’ye 892 ve İzmit Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise’ye ise 548 öğrenci ön kayıtlarını gerçekleştirdi. 

GÖSTERİLEN İLGİ TESADÜF DEĞİL
Gençlerin Akademi Lise’ye olan bu ilgisi tesadüf olarak değerlendirilmedi.  Akademi Lise özellikle son yıllarda ortaya koyduğu ücretsiz ve kaliteli eğitim ile öğrencilerin vazgeçilmez adresi oldu. 

KANDIRA’YA AKADEMİ LİSE
Lise okuyan gençlerin hem derslerinde hem de üniversiteye hazırlıklarında önemli rol oynayan Akademi Lise bu yıl yine İzmit, Gebze, Karamürsel ve Gölcük ve Derince şubelerinde faaliyet gösterecek. Akademi Lise bu yıl ilk defa Kandıra ilçesinde öğrencilere hizmet vermeye başlayacak.
 
KAYITLAR SONA ERDİ
Akademi Lise için kayıt süresi 20 Eylül Perşembe günü sona erdi. Başvurular, Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerinden gerçekleştirildi. Ayrıca öğrenciler ve veliler, Akademi Lise’nin, Gebze, İzmit ve Karamürsel, Gölcük ve Derince şubelerinden de ön kayıt işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirdi. Akademi Lise’deki yeni eğitim dönemi Ekim ayının ilk haftasında başlayacak.
BAŞARILI OLMAK ZORUNDALAR
Öğrencilerin Akademi Lise’ye girmek için ise başvuru yapmaları yeterli olmuyor. Ön kayıtlarını tamamlayan öğrenciler, 22, 23, 24 Eylül tarihlerinde mesaj sistemi ile taraflarına belirtilen saatlerde Akademi Lise’de sınava girecek. Bu sınavda başarılı olan öğrenciler, Akademi Lise’de eğitim görmeye hak kazanacak. Bunun yanı sıra Akademi Lise’de önceki dönem eğitim gören öğrenciler de bu yıl bir üst sınıftan devam edebilmek için sınavlarda başarılı olmak zorunda.

GÖLCÜK AKADEMİ LİSE:
Adres: DUMLUPINAR MAH. ADNAN MENDERES BULVARI NO/10 İÇ KAPI 5-6-7-8 GÖLCÜK
İrtibat Tel: 0262 431 40 45 – 322 35 80
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.