LASTİK İŞ

GÖLCÜK ANA KUCAĞI KREŞİ KADROSUYLA TERCİH SEBEBİ

Eğitim 21.08.2017 - 12:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK ANA KUCAĞI KREŞİ KADROSUYLA TERCİH SEBEBİ

Gölcük'te 2'inci senesine giren ve çocuklar için kreş ve gündüz bakım hizmeti veren, Gölcük Özel Ana Kucağı Çocuk Kulübü Kreşi, yaklaşan yeni eğitim-öğretim öncesinde, yeni kayıtlara başladı. Verdiği kaliteli eğitim ve hizmet ile adından sıkça söz ettiren Ana Kucağı Çocuk Kulübü, 6-12 ve 7-14 Yaş Grubu öğrencilerini geleceğe hazırlamak için kolları sıvadı. Güçlü kadrosuyla göz kamaştıran kurum, bu yüzden ailelerin tercih sebebi

GÖLCÜK'ÜN EN GÜÇLÜ KADROSU Bir çocuğu geleceğe hazırlayan kurumların başında, hiç kuşku yok ki, kreşler ve çocuk kulüpleri gelir. İşte bu işi ilçemizde layıkıyla yapan kurumların başında, özel Gölcük Kreş Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü Kreşi geliyor. Merkez Mahallesi, Donanma Caddesi No: 11 adresinde hizmet veren kurumun sahibi Betül Banu Burak ve Genel Koordinatör Salih Demircan, bu dönem ki eğitim-öğretim yılında, 6-12 ve 7-14 Yaş Grubu öğrencilerini geleceğe hazırlamak için kolları sıvadı. Güçlü kadrosuyla göz kamaştıran kurum, bu yüzden ailelerin tercih sebebi. Kurumda özellikle bu yıl Çocuk Kulübü eğitimine ayrı bir önem verilecek. Çocuk Kulübünde ve Kreş genelinde 17 kişilik uzman eğitimci kadrosuyla,  yeni döneme hazır. Gölcük'te ilk açılan kreş olma özelliğine sahip Gölcük Ana Kucağı Kreşi anne ve babaların en değerli varlıkları olan çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebileceği bir kreş özelliğine sahip. “HİZMET ÇITAMIZI YÜKSELTTİK” Bu nadide eğitim kurumunun Genel Koordinatörü Salih Demircan, gazetemize yaptığı açıklamada, velilerin yüreğine su serpecek açıklamalar yaparak, şu görüşlere yer verdi: “Bizler bir ekip halinde çalışıyoruz. Gölcük´te en iyi hizmeti verebilmek adına elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Güzel projelerimizle yavrularımız kreşimizde çok daha iyi bir şekilde hizmet alabilecek. Kreşimizin en büyük özelliği Gölcük´te ilk kreş olma özelliği taşıması. Bu nedenle hiçbir şekilde hata yapma lüksümüz yok. Denetimi bol bir kreşimiz var. Ana Kucağı Kreşi 3 ayrı fonksiyona sahip. Bunlar hem kreş, hem gündüz bakım evi, hem de çocuk kulübü olmasıdır. Bu nedenle hizmet çıtamızı yüksek tutuyoruz. 75 kişilik kontenjana sahip olan ancak 150 kişiye kadar kontenjanı yükseltme yetkisine sahip olan Ana Kucağı Kreşi yöneticileri olarak, hemen her konuyu ince eleyip sık dokuyoruz.”   “ÖĞRENİRKEN, EĞLENİYORLAR” “Kayıtlar beklenenin üzerinde seyrediyor. 0-14 yaş grubu her çocuk, burada oldukça kaliteli ve güvenli bir şekilde misafir ediliyor. Sabah 07.15 ila 18.30 saatleri arasında çocuklar burada hem eğleniyor hem öğreniyor hem de yatak odaları sayesinde uykularından geri kalmıyor. Bu süreç içerisinde sabah 09.00-09.30 arasında sabah kahvaltısı, 12.00-13.00 arası öğlen yemeği ve 15.00-16.00 arasında ikindi kahvaltısı hizmeti Ana Kucağı´nda çocuklara sunuluyor. Çocuklar sadece etkinlik yaparak günlerini kreşte geçirmiyor. Hazır malzemeden etkinlikler gerçekleştirilmiyor, evde çocukların kullanmadığı malzemeler kreşte etkinliğe dönüştürülüyor. Yumurta kabından timsah, çoraplardan çim adam, ayakkabılardan kayık yapmayı burada minikler hem öğreniyor hem de öğrenirken eğleniyor. Velilere maddi bir külfet oluşturulmamaya dikkat ediliyor. Zaman zaman kurum dışı etkinlikler düzenlenerek piknikler, geziler düzenleniyor. Ana Kucağı bu özellikleriyle çok yönlü bir kreş olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.”  Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Gölcük'te 2'inci senesine giren ve çocuklar için kreş ve gündüz bakım hizmeti veren, Gölcük Özel Ana Kucağı Çocuk Kulübü Kreşi, yaklaşan yeni eğitim-öğretim öncesinde, yeni kayıtlara başladı. Verdiği kaliteli eğitim ve hizmet ile adından sıkça söz ettiren Ana Kucağı Çocuk Kulübü, 6-12 ve 7-14 Yaş Grubu öğrencilerini geleceğe hazırlamak için kolları sıvadı. Güçlü kadrosuyla göz kamaştıran kurum, bu yüzden ailelerin tercih sebebi

GÖLCÜK'ÜN EN GÜÇLÜ KADROSU
Bir çocuğu geleceğe hazırlayan kurumların başında, hiç kuşku yok ki, kreşler ve çocuk kulüpleri gelir. İşte bu işi ilçemizde layıkıyla yapan kurumların başında, özel Gölcük Kreş Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü Kreşi geliyor. Merkez Mahallesi, Donanma Caddesi No: 11 adresinde hizmet veren kurumun sahibi Betül Banu Burak ve Genel Koordinatör Salih Demircan, bu dönem ki eğitim-öğretim yılında, 6-12 ve 7-14 Yaş Grubu öğrencilerini geleceğe hazırlamak için kolları sıvadı. Güçlü kadrosuyla göz kamaştıran kurum, bu yüzden ailelerin tercih sebebi. Kurumda özellikle bu yıl Çocuk Kulübü eğitimine ayrı bir önem verilecek. Çocuk Kulübünde ve Kreş genelinde 17 kişilik uzman eğitimci kadrosuyla,  yeni döneme hazır. Gölcük'te ilk açılan kreş olma özelliğine sahip Gölcük Ana Kucağı Kreşi anne ve babaların en değerli varlıkları olan çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebileceği bir kreş özelliğine sahip.

“HİZMET ÇITAMIZI YÜKSELTTİK”
Bu nadide eğitim kurumunun Genel Koordinatörü Salih Demircan, gazetemize yaptığı açıklamada, velilerin yüreğine su serpecek açıklamalar yaparak, şu görüşlere yer verdi: “Bizler bir ekip halinde çalışıyoruz. Gölcük´te en iyi hizmeti verebilmek adına elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Güzel projelerimizle yavrularımız kreşimizde çok daha iyi bir şekilde hizmet alabilecek. Kreşimizin en büyük özelliği Gölcük´te ilk kreş olma özelliği taşıması. Bu nedenle hiçbir şekilde hata yapma lüksümüz yok. Denetimi bol bir kreşimiz var. Ana Kucağı Kreşi 3 ayrı fonksiyona sahip. Bunlar hem kreş, hem gündüz bakım evi, hem de çocuk kulübü olmasıdır. Bu nedenle hizmet çıtamızı yüksek tutuyoruz. 75 kişilik kontenjana sahip olan ancak 150 kişiye kadar kontenjanı yükseltme yetkisine sahip olan Ana Kucağı Kreşi yöneticileri olarak, hemen her konuyu ince eleyip sık dokuyoruz.” 

 “ÖĞRENİRKEN, EĞLENİYORLAR”
“Kayıtlar beklenenin üzerinde seyrediyor. 0-14 yaş grubu her çocuk, burada oldukça kaliteli ve güvenli bir şekilde misafir ediliyor. Sabah 07.15 ila 18.30 saatleri arasında çocuklar burada hem eğleniyor hem öğreniyor hem de yatak odaları sayesinde uykularından geri kalmıyor. Bu süreç içerisinde sabah 09.00-09.30 arasında sabah kahvaltısı, 12.00-13.00 arası öğlen yemeği ve 15.00-16.00 arasında ikindi kahvaltısı hizmeti Ana Kucağı´nda çocuklara sunuluyor. Çocuklar sadece etkinlik yaparak günlerini kreşte geçirmiyor. Hazır malzemeden etkinlikler gerçekleştirilmiyor, evde çocukların kullanmadığı malzemeler kreşte etkinliğe dönüştürülüyor. Yumurta kabından timsah, çoraplardan çim adam, ayakkabılardan kayık yapmayı burada minikler hem öğreniyor hem de öğrenirken eğleniyor. Velilere maddi bir külfet oluşturulmamaya dikkat ediliyor. Zaman zaman kurum dışı etkinlikler düzenlenerek piknikler, geziler düzenleniyor. Ana Kucağı bu özellikleriyle çok yönlü bir kreş olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.” 
Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.