LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK ATATÜRK ANADOLU LİSESİ BİLİM FUARI AÇILDI

Eğitim 10.05.2018 - 12:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK ATATÜRK ANADOLU LİSESİ BİLİM FUARI AÇILDI

Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı' açıldı. Fuarda, öğrencilerin yapmış oldukları bilimsel çalışmalar tanıtıldı Fuarın açılış kurdelesini, İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca kesti.

Protokolün ve öğrencilerin büyük katılım gösterdiği fuarda, öğrenciler yaptıkları bilimsel çalışmaları protokole tanıttı. Gerçekleşen açılışta konuşan Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Doğan, "TÜBİTAK Bilim Fuarları, temel eğitimde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda düzenlenen bilimsel faaliyetlerdir. Okullarda gerçekleştirilen bu fuarlarla, öğrencilerin kendi ilgileri doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yapabilecekleri, araştırmalarını sergileyebilecekleri, eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturulması amaçlanmaktadır" diye konuştu BİLİMİN YAYILMASI İÇİN BU TÜR FUARLARIN AÇILMASI ÇOK ÖNEMLİ Gerçekleştirilen bilim fuarı açılışına katılan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, birbirinden farklı ve bilimsel çalışmaları yerinde incelerken, öğrencileri tebrik etti. Bu çalışmaların sürmesi gerektiğini belirten Başkan Ellibeş, "Okullarda bilimin yayılması, bu tür fuarların açılması çok önemli. Öğrencilerimizin kendi çabalarıyla ortaya koyduğu bu bilimsel çalışmalar ülkemizin eğitim seviyesinin arttığının bir göstergesidir. Bu tür çalışmaların devam etmesini diliyor, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" diye konuştu.
Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı' açıldı. Fuarda, öğrencilerin yapmış oldukları bilimsel çalışmalar tanıtıldı Fuarın açılış kurdelesini, İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca kesti.

Protokolün ve öğrencilerin büyük katılım gösterdiği fuarda, öğrenciler yaptıkları bilimsel çalışmaları protokole tanıttı. Gerçekleşen açılışta konuşan Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Doğan, "TÜBİTAK Bilim Fuarları, temel eğitimde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda düzenlenen bilimsel faaliyetlerdir. Okullarda gerçekleştirilen bu fuarlarla, öğrencilerin kendi ilgileri doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yapabilecekleri, araştırmalarını sergileyebilecekleri, eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturulması amaçlanmaktadır" diye konuştu

BİLİMİN YAYILMASI İÇİN BU TÜR FUARLARIN AÇILMASI ÇOK ÖNEMLİ

Gerçekleştirilen bilim fuarı açılışına katılan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, birbirinden farklı ve bilimsel çalışmaları yerinde incelerken, öğrencileri tebrik etti. Bu çalışmaların sürmesi gerektiğini belirten Başkan Ellibeş, "Okullarda bilimin yayılması, bu tür fuarların açılması çok önemli. Öğrencilerimizin kendi çabalarıyla ortaya koyduğu bu bilimsel çalışmalar ülkemizin eğitim seviyesinin arttığının bir göstergesidir. Bu tür çalışmaların devam etmesini diliyor, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.