LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BASINI KAHVALTIDA BULUŞTU

Gölcük 09.01.2020 - 14:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BASINI KAHVALTIDA BULUŞTU

10 Ocak çalışan Gazeteciler dolayısı ile Gölcük'te SMMM Hakan Bıçakçı ve Gölcük esnaflarından Selahattin Boz Gölcük basını kahvaltıda buluşturdu.

10 Ocak çalışan Gazeteciler günü kapsamında ilçemizin tanınmış SMMM Hakan Bıçakçı ve Selahattin Boz ile birlikte Gölcük Cafe Patara'da bir kahvaltı programı düzenledi. Düzenlenen kahvaltıya Gölcük Basını katılım sağladı.  SMMM Hakan Bıçakçı; “10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısı ile yılda bir kez olsa da sizlerle bir araya gelmeyi düşünerek bu organizasyonu yaptık. Gerçekten siz değerli basın mensupların iş çok zor ve meşakkatlidir. Yazın sıcağında, kışın soğuğunda ve yağmur çamur demeden görevinizi en iyi şekilde yaparak bizlere haber ulaştırıyorsunuz. Yılda bir kez olsa sizlerle bir araya gelmek ve sizlerle birlikte olmak bize de mutluluk verdi. Siz değerli basının 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlarım nice 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü dilerim” dedi. Ardından konuşan Gölcük esnaflarından Selahattin Boz; “öncelikle siz çalışan gazeteciler gününü kutlarım. Ben bir esnaf olarak öncelikle ilçe basınımıza ve tüm basın mensup arkadaşlarımıza önem veriyorum. Bizler ilçe basınımızla hep iç içe birlikteyiz. Buda bizlere memnuniyet veriyor.” dedi.  Fahri Haner
10 Ocak çalışan Gazeteciler dolayısı ile Gölcük'te SMMM Hakan Bıçakçı ve Gölcük esnaflarından Selahattin Boz Gölcük basını kahvaltıda buluşturdu.

10 Ocak çalışan Gazeteciler günü kapsamında ilçemizin tanınmış SMMM Hakan Bıçakçı ve Selahattin Boz ile birlikte Gölcük Cafe Patara'da bir kahvaltı programı düzenledi. Düzenlenen kahvaltıya Gölcük Basını katılım sağladı. 
SMMM Hakan Bıçakçı; “10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısı ile yılda bir kez olsa da sizlerle bir araya gelmeyi düşünerek bu organizasyonu yaptık. Gerçekten siz değerli basın mensupların iş çok zor ve meşakkatlidir. Yazın sıcağında, kışın soğuğunda ve yağmur çamur demeden görevinizi en iyi şekilde yaparak bizlere haber ulaştırıyorsunuz. Yılda bir kez olsa sizlerle bir araya gelmek ve sizlerle birlikte olmak bize de mutluluk verdi. Siz değerli basının 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlarım nice 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü dilerim” dedi.
Ardından konuşan Gölcük esnaflarından Selahattin Boz; “öncelikle siz çalışan gazeteciler gününü kutlarım. Ben bir esnaf olarak öncelikle ilçe basınımıza ve tüm basın mensup arkadaşlarımıza önem veriyorum. Bizler ilçe basınımızla hep iç içe birlikteyiz. Buda bizlere memnuniyet veriyor.” dedi. 
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.