LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK, BAŞİSKELE VE KARAMÜRSEL’DE 13 BİN KİŞİ İŞSİZ İŞKUR’DAN İŞ BEKLİYOR

Ekonomi 15.06.2019 - 18:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK, BAŞİSKELE VE KARAMÜRSEL’DE 13 BİN KİŞİ İŞSİZ İŞKUR’DAN İŞ BEKLİYOR

Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Gölcük Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Özdemir, yılın ilk beş ayında kuruma başvuranların bilgilisini verdi. “Gölcük, Başiskele ve Karamürsel’i kapsayan ilk beş aylık zaman zarfı içerisinde gelerek iş başvurusunda bulunan kişi sayısı 14 bin 859, işe yerleştirilen kişi sayısı ise 2 bin 600 oldu. Kurumumuza kayıtlı olan üç ilçedeki işsiz sayısı ise bu dönemde 13 bin 960 olarak kaydedildi”dedi.

Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Gölcük Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Özdemir, kurumlarının ilk 5 aylık zaman dilimi içerisinde ortaya koyduğu istatistik bilgiler hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Kurum Müdürü Özdemir, “Uygun işleri vatandaşlara sunuyoruz” dedi. Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Gölcük Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Özdemir, kurumlarında 2019 yılının ilk 5 aylık dönemi içerisinde ortaya çıkan istatistik bilgilerle ilgili olarak açıklamalar yaptı. Kurum Müdürü Özdemir, konu hakkında verdiği bilgilerde “Gölcük’te göreve başladığımız ilk günden bu yana gerek iş arayan vatandaşlarımıza, gerekse de iş gücü arayan işverenlerimize elimizden geldiğince destek olmaya çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda kurumumuza gelerek iş aradığını beyan eden vatandaşlarımıza da kendilerine uygun işleri sunuyoruz” dedi. KAYITLI İŞSİZ SAYISI 13 BİN 960 Sözlerine devam eden Kurum Müdürü Özdemir, “Gölcük, Başiskele ve Karamürsel’i kapsayan kurumumuza ilk beş aylık zaman zarfı içerisinde gelerek iş başvurusunda bulunan kişi sayısı 14 bin 859, işe yerleştirilen kişi sayısı ise 2 bin 600 oldu. İşverenlerden alınan açık iş sayısı ise 3 bin 271 olarak kayıtlara geçti. Kurumumuza kayıtlı olan üç ilçedeki işsiz sayısı ise bu dönemde 13 bin 960 olarak kaydedildi. Kurumumuz, alınan açık işlere yönelik olarak uygun kişileri bilgilendiriyor ve onların işlere yerleştirilmesinde önemli bir rol oynuyor” dedi. 926 İŞYERİNDE AÇIK İŞ VAR Kurum Müdürü Özdemir, açıklamasının sonunda “Kurumumuza işsizlik ödeneği almak adına başvuran kişi sayısı 3 bin 217 olarak kaydedilirken, başvurusu kabul edilen kişi sayısı bin 207, reddedilen kişi sayısı ise 2 bin 10 oldu. İşsizlik ödeneği alan kişi sayısı ise 2 bin 115 olarak kaydedildi. Yine kurumumuz, bu beş aylık dönem içerisinde, toplamda 926 işyerini gezerek açık işleri de almış oldu. Kurumumuz, sorumlu olduğu üç ilçede elinden geldiğince çalışmalarını sürdürüyor ve iş arayan, işçi arayan kişilere desteğini sunmaya devam ediyor” dedi. 
Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Gölcük Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Özdemir, yılın ilk beş ayında kuruma başvuranların bilgilisini verdi. “Gölcük, Başiskele ve Karamürsel’i kapsayan ilk beş aylık zaman zarfı içerisinde gelerek iş başvurusunda bulunan kişi sayısı 14 bin 859, işe yerleştirilen kişi sayısı ise 2 bin 600 oldu. Kurumumuza kayıtlı olan üç ilçedeki işsiz sayısı ise bu dönemde 13 bin 960 olarak kaydedildi”dedi.

Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Gölcük Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Özdemir, kurumlarının ilk 5 aylık zaman dilimi içerisinde ortaya koyduğu istatistik bilgiler hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Kurum Müdürü Özdemir, “Uygun işleri vatandaşlara sunuyoruz” dedi. Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Gölcük Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Özdemir, kurumlarında 2019 yılının ilk 5 aylık dönemi içerisinde ortaya çıkan istatistik bilgilerle ilgili olarak açıklamalar yaptı. Kurum Müdürü Özdemir, konu hakkında verdiği bilgilerde “Gölcük’te göreve başladığımız ilk günden bu yana gerek iş arayan vatandaşlarımıza, gerekse de iş gücü arayan işverenlerimize elimizden geldiğince destek olmaya çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda kurumumuza gelerek iş aradığını beyan eden vatandaşlarımıza da kendilerine uygun işleri sunuyoruz” dedi.

KAYITLI İŞSİZ SAYISI 13 BİN 960
Sözlerine devam eden Kurum Müdürü Özdemir, “Gölcük, Başiskele ve Karamürsel’i kapsayan kurumumuza ilk beş aylık zaman zarfı içerisinde gelerek iş başvurusunda bulunan kişi sayısı 14 bin 859, işe yerleştirilen kişi sayısı ise 2 bin 600 oldu. İşverenlerden alınan açık iş sayısı ise 3 bin 271 olarak kayıtlara geçti. Kurumumuza kayıtlı olan üç ilçedeki işsiz sayısı ise bu dönemde 13 bin 960 olarak kaydedildi. Kurumumuz, alınan açık işlere yönelik olarak uygun kişileri bilgilendiriyor ve onların işlere yerleştirilmesinde önemli bir rol oynuyor” dedi.

926 İŞYERİNDE AÇIK İŞ VAR
Kurum Müdürü Özdemir, açıklamasının sonunda “Kurumumuza işsizlik ödeneği almak adına başvuran kişi sayısı 3 bin 217 olarak kaydedilirken, başvurusu kabul edilen kişi sayısı bin 207, reddedilen kişi sayısı ise 2 bin 10 oldu. İşsizlik ödeneği alan kişi sayısı ise 2 bin 115 olarak kaydedildi. Yine kurumumuz, bu beş aylık dönem içerisinde, toplamda 926 işyerini gezerek açık işleri de almış oldu. Kurumumuz, sorumlu olduğu üç ilçede elinden geldiğince çalışmalarını sürdürüyor ve iş arayan, işçi arayan kişilere desteğini sunmaya devam ediyor” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.