LASTİK İŞ

GÖLCÜK BELEDİYESİ 1147 GÖLCÜKLÜNÜN İHTİYAÇLARI KARŞILADI

08.04.2020 - 14:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ 1147 GÖLCÜKLÜNÜN İHTİYAÇLARI KARŞILADI

Tüm imkanlarını seferber eden Gölcük Belediyesi, 2 aracı İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis etti. Gölcük Belediyesi şoförlerinin görevlendirildiği araçlardaki sağlık ekipleri, karantinada olan Gölcüklülerin, gün içerisinde kontrolleri yaparak, ihtiyaçlarını gideriyorlar.  1147 GÖLCÜKLÜNÜN ALIŞVERİŞ VE ÇEŞİTLİ İHTİYAÇLARI KARŞILANDI Gölcük Belediyesi, İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile kurulan Gölcük Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarına da tam destek vermeye devam ediyor.   İlçemizde yaşayan 65 yaş üstü büyüklerimiz ve kronik hastalarımızın alışveriş ve çeşitli ihtiyaçları, kurulan 5 ayrı ekiple karşılanıyor. Hızlı bir şekilde, 5 araçla, ihtiyaçları karşılayan ekipler, bugüne kadar; 1147 Gölcüklüye hizmet verdiler.  

Tüm imkanlarını seferber eden Gölcük Belediyesi, 2 aracı İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis etti. Gölcük Belediyesi şoförlerinin görevlendirildiği araçlardaki sağlık ekipleri, karantinada olan Gölcüklülerin, gün içerisinde kontrolleri yaparak, ihtiyaçlarını gideriyorlar. 

1147 GÖLCÜKLÜNÜN ALIŞVERİŞ VE ÇEŞİTLİ İHTİYAÇLARI KARŞILANDI

Gölcük Belediyesi, İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile kurulan Gölcük Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarına da tam destek vermeye devam ediyor.

 

İlçemizde yaşayan 65 yaş üstü büyüklerimiz ve kronik hastalarımızın alışveriş ve çeşitli ihtiyaçları, kurulan 5 ayrı ekiple karşılanıyor. Hızlı bir şekilde, 5 araçla, ihtiyaçları karşılayan ekipler, bugüne kadar; 1147 Gölcüklüye hizmet verdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.