LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ 3 TON ELMA DAĞITTI

16.09.2019 - 09:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ 3 TON ELMA DAĞITTI

27. Geleneksel Yeşil İhsaniye Elma Festivali kapsamında Gölcük’ün çeşitli noktalarında ve İzmit Yürüyüş Yolunda vatandaşlara Gölcük Belediyesi tarafından 3 ton elma dağıtımı yapıldı.

27. Geleneksel Yeşil İhsaniye Elma Festivali bu yıl büyük coşkuyla gerçekleşiyor. Festival kapsamında, Gölcük Anıtpark'ta, İzmit Yürüyüş Yolunda, Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda, Yazlık, Hisareyn, Ulaşlı, Halıdere’de vatandaşlarımıza 3 ton elma dağıtıldı.   YOĞUN İLGİ VE MEMNUNİYETLE KARŞILANDI Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in elma festivaline davetinin yer aldığı kutulara konulan elmaların dağıtımı yoğun ilgi görürken, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Gölcük Anıtpark’taki elma dağıtımında, Gölcük Belediyesi Tiyatro Grubu’ndan palyaçolar ve animatörlerden oluşan 7 kişilik ekibe, Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Mehmet Uzun, Ahmet Karadağ ve Şevket Kaba’da eşlik ettiler ve kendi elleriyle vatandaşlara elma dağıttılar.     
27. Geleneksel Yeşil İhsaniye Elma Festivali kapsamında Gölcük’ün çeşitli noktalarında ve İzmit Yürüyüş Yolunda vatandaşlara Gölcük Belediyesi tarafından 3 ton elma dağıtımı yapıldı.

27. Geleneksel Yeşil İhsaniye Elma Festivali bu yıl büyük coşkuyla gerçekleşiyor. Festival kapsamında, Gölcük Anıtpark'ta, İzmit Yürüyüş Yolunda, Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda, Yazlık, Hisareyn, Ulaşlı, Halıdere’de vatandaşlarımıza 3 ton elma dağıtıldı.

 

YOĞUN İLGİ VE MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in elma festivaline davetinin yer aldığı kutulara konulan elmaların dağıtımı yoğun ilgi görürken, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Gölcük Anıtpark’taki elma dağıtımında, Gölcük Belediyesi Tiyatro Grubu’ndan palyaçolar ve animatörlerden oluşan 7 kişilik ekibe, Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Mehmet Uzun, Ahmet Karadağ ve Şevket Kaba’da eşlik ettiler ve kendi elleriyle vatandaşlara elma dağıttılar. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.