LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ BAYRAM SÜRECİNDE DE TEDBİRİ ELDEN BIRAKMADI

Gölcük 03.08.2020 - 10:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ BAYRAM SÜRECİNDE DE TEDBİRİ ELDEN BIRAKMADI

Gölcük Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kurban Bayramı sürecinde de dezenfekte çalışmalarına devam ederek, tedbiri elden bırakmadı.

Gölcük Belediyesi, Kurban Bayramı sürecinde de Korana Virüs’e karşı tedbiri elden bırakmadı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların sık bulundukları; parklarda, duraklarda ve ortak yaşam alanlarında dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ettiler. BAŞKAN SEZER UYARIDA BULUNDU Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de sosyal medya hesabından: “Korona virüs tedbirlerine uyalım: Maskemizi takalım, sosyal mesafemizi koruyalım ve özellikle; el temizliğimize dikkat edelim” uyarısında bulundu. Ayrıca, dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirtti.   
Gölcük Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kurban Bayramı sürecinde de dezenfekte çalışmalarına devam ederek, tedbiri elden bırakmadı.

Gölcük Belediyesi, Kurban Bayramı sürecinde de Korana Virüs’e karşı tedbiri elden bırakmadı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların sık bulundukları; parklarda, duraklarda ve ortak yaşam alanlarında dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ettiler.

BAŞKAN SEZER UYARIDA BULUNDU

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de sosyal medya hesabından: “Korona virüs tedbirlerine uyalım: Maskemizi takalım, sosyal mesafemizi koruyalım ve özellikle; el temizliğimize dikkat edelim” uyarısında bulundu. Ayrıca, dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirtti. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.