LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ DEZENFEKTE SEFERBERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

16.03.2020 - 17:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ DEZENFEKTE SEFERBERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Gölcük Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatı doğrultusunda, kent genelinde gerçekleştirilen koronavirüse karşı dezenfekte seferberliğine devam ediyor.

Bu kapsamında; kamu kurumlarının kapalı alanları ve araçları, sosyal tesisler, sosyal yaşam alanları, minibüsler dahil edilerek 35.000 m2’nin üzerinde kapalı alan dezenfekte edildi. Dış mekanlarda da, çocuk oyun parkları, cami havluları, çöp konteynerleri ve çevresi dezenfekte edildi.  Ayrıca çöp konteynerlerinin etrafı da kireçlenerek virüs ve mikropların oluşması engellendi. BAŞKAN SEZER: “HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ” Koronavirüs vakasının ülkemizde görüşmesiyle birlikte kent genelinde yoğun bir mücadele başlatan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, "Gölcük Belediyesi olarak koronavirüse karşı aldığımız tedbirler kapsamında; ilçemizdeki kamu kurumlarının binaları ve araçları, sosyal tesislerimiz, belediye hizmet binası, spor tesisleri, camiler, çöp konteynerleri, çocuk oyun parkları, minibüsler başta olmak üzere hemşehrilerimizin yoğun olarak yaşadığı noktalar, ekiplerimiz tarafından dezenfekte edildi. Bugüne kadar yapılan dezenfekte çalışmaları sonucu 35.000 m2 ortak yaşam alanı ve ayrıca dış mekanlarda da dezenfektasyon işlemi gerçekleştirildi. Çalışmalarımıza, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordine halinde olarak, Sağlık Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.
Gölcük Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatı doğrultusunda, kent genelinde gerçekleştirilen koronavirüse karşı dezenfekte seferberliğine devam ediyor.

Bu kapsamında; kamu kurumlarının kapalı alanları ve araçları, sosyal tesisler, sosyal yaşam alanları, minibüsler dahil edilerek 35.000 m2’nin üzerinde kapalı alan dezenfekte edildi. Dış mekanlarda da, çocuk oyun parkları, cami havluları, çöp konteynerleri ve çevresi dezenfekte edildi.  Ayrıca çöp konteynerlerinin etrafı da kireçlenerek virüs ve mikropların oluşması engellendi.

BAŞKAN SEZER: “HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Koronavirüs vakasının ülkemizde görüşmesiyle birlikte kent genelinde yoğun bir mücadele başlatan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, "Gölcük Belediyesi olarak koronavirüse karşı aldığımız tedbirler kapsamında; ilçemizdeki kamu kurumlarının binaları ve araçları, sosyal tesislerimiz, belediye hizmet binası, spor tesisleri, camiler, çöp konteynerleri, çocuk oyun parkları, minibüsler başta olmak üzere hemşehrilerimizin yoğun olarak yaşadığı noktalar, ekiplerimiz tarafından dezenfekte edildi. Bugüne kadar yapılan dezenfekte çalışmaları sonucu 35.000 m2 ortak yaşam alanı ve ayrıca dış mekanlarda da dezenfektasyon işlemi gerçekleştirildi. Çalışmalarımıza, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordine halinde olarak, Sağlık Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.