LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ DİJİTAL KÜTÜPHANESİNE KAYIT OLMAK ARTIK ÇOK DAHA KOLAY

Gündem 19.03.2020 - 11:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ DİJİTAL KÜTÜPHANESİNE KAYIT OLMAK ARTIK ÇOK DAHA KOLAY

Gölcük Belediyesi, koranavirüs tedbirleri sürecinde evde daha çok vakit geçirecek olan öğrenciler ve vatandaşlar için 22 bin kitaptan oluşan dijital kütüphane hizmetinde kayıt sistemini değiştirdi.

Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’ne üye olmak için artık evinizden ayrılmanıza gerek yok. kutuphane@golcuk.bel.tr adresine kimlik, telefon ve adres bilgilerini göndermeniz yeterli. Gönderilen şifre ile dijital kütüphane hizmetinden yararlanabilirsiniz.   300 YAYINEVİ, 22 BİN KİTAP  Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphane hizmetinden http://kutuphane.golcuk.bel.tr internet adresine size gönderilen şifreniz ile tıklayıp, 300 yayınevinin 22 bin’den fazla kitabı istediğiniz an cep telefonu, tablet ve bilgisayarınızdan okuyabilir, dijital cihazınıza indirebilirsiniz.    GÖLCÜK BELEDİYESİ DİJİTAL KÜTÜPHANESİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ; -Sürekli genişleyen kitap koleksiyonu, -7 gün 24 saat kesintisiz erişim, -Sınırsız sayıda kullanıcı ekleme, -Bir yayının aynı anda sınırsız sayıda kullanıcı tarafından kullanılması ve ödünç alınması, -İp adresi tanımlaması ile ek şifre girilmeksizin doğrudan erişim, -Bilgisayar, tablet ve cep telefonundan erişim, -Basit ve ayrıntılı arama yapma seçenekleri, -Arama sonuçlarını filtreleme seçenekleri, -Kullanıcının sistem üzerinde kendisine özel bir hesap ve kitaplık oluşturabilmesi, -Elektronik yayın üzerinde not alabilme, -Seçilen yayınların uluslararası standartlara göre kaynakça bilgilerini yazdırma, -Metin üzerinde seç-kopyala-yapıştır özeliğini kullanma, -Dijital kütüphanedeki tüm yayınlara ait MARC verilerinin abone olunan kütüphaneye teslim edilmesi ve yayınların yerel otomasyon sistemine eklenmesi, -Telif haklarını korumak amacıyla sistemde, dijital hak koruma teknolojilerinin kullanılması.  
Gölcük Belediyesi, koranavirüs tedbirleri sürecinde evde daha çok vakit geçirecek olan öğrenciler ve vatandaşlar için 22 bin kitaptan oluşan dijital kütüphane hizmetinde kayıt sistemini değiştirdi.

Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’ne üye olmak için artık evinizden ayrılmanıza gerek yok. kutuphane@golcuk.bel.tr adresine kimlik, telefon ve adres bilgilerini göndermeniz yeterli. Gönderilen şifre ile dijital kütüphane hizmetinden yararlanabilirsiniz.

 

300 YAYINEVİ, 22 BİN KİTAP 

Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphane hizmetinden http://kutuphane.golcuk.bel.tr internet adresine size gönderilen şifreniz ile tıklayıp, 300 yayınevinin 22 bin’den fazla kitabı istediğiniz an cep telefonu, tablet ve bilgisayarınızdan okuyabilir, dijital cihazınıza indirebilirsiniz. 

 

GÖLCÜK BELEDİYESİ DİJİTAL KÜTÜPHANESİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ;

-Sürekli genişleyen kitap koleksiyonu,

-7 gün 24 saat kesintisiz erişim,

-Sınırsız sayıda kullanıcı ekleme,

-Bir yayının aynı anda sınırsız sayıda kullanıcı tarafından kullanılması ve ödünç alınması,

-İp adresi tanımlaması ile ek şifre girilmeksizin doğrudan erişim,

-Bilgisayar, tablet ve cep telefonundan erişim,

-Basit ve ayrıntılı arama yapma seçenekleri,

-Arama sonuçlarını filtreleme seçenekleri,

-Kullanıcının sistem üzerinde kendisine özel bir hesap ve kitaplık oluşturabilmesi,

-Elektronik yayın üzerinde not alabilme,

-Seçilen yayınların uluslararası standartlara göre kaynakça bilgilerini yazdırma,

-Metin üzerinde seç-kopyala-yapıştır özeliğini kullanma,

-Dijital kütüphanedeki tüm yayınlara ait MARC verilerinin abone olunan kütüphaneye teslim edilmesi ve yayınların yerel otomasyon sistemine eklenmesi,

-Telif haklarını korumak amacıyla sistemde, dijital hak koruma teknolojilerinin kullanılması.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.