GÖLCÜK BELEDİYESİ DURMAKSIZIN ÇALIŞIYOR

Gündem 14.09.2020 - 15:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ DURMAKSIZIN ÇALIŞIYOR

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla ilçe genelinde, sıcak asfalt serimi, parke, asfalt yama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Yollarımızda konforu arttırmak, kaldırımlarımızı düzgün hale getirmek için ekiplerimiz plan dahilinde çalışmalarına cadde ve sokaklarda devam ediyoruz” dedi. SEYDİ ALİ REİS CADDESİ YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞUYOR Çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Sezer: “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU ortak projesi kapsamında yeni yerleşim alanı olan; Hisareyn Seydi Ali Reis Caddesi’nde altyapı ve üstyapı çalışması sürüyor. Çalışma kapsamında; 450 metrelik yağmursuyu imalatı tamamlandı. 750 metrelik terasman hazırlanarak, 3600 ton plentmix temel serimine de devam ediliyor. Bu çalışma sonrasında da; 3000 ton asfalt dökülerek caddede çalışma tamamlanmış olacak.   FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAĞLI EKİPLER ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR İlçemizin birçok noktasında; parke, asfalt yama, asfalt serimi, duvar, alt yapı çalışmalarımıza da bir plan dahilinde devam ediyoruz.  
Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla ilçe genelinde, sıcak asfalt serimi, parke, asfalt yama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Yollarımızda konforu arttırmak, kaldırımlarımızı düzgün hale getirmek için ekiplerimiz plan dahilinde çalışmalarına cadde ve sokaklarda devam ediyoruz” dedi.

SEYDİ ALİ REİS CADDESİ YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞUYOR

Çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Sezer: “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU ortak projesi kapsamında yeni yerleşim alanı olan; Hisareyn Seydi Ali Reis Caddesi’nde altyapı ve üstyapı çalışması sürüyor. Çalışma kapsamında; 450 metrelik yağmursuyu imalatı tamamlandı. 750 metrelik terasman hazırlanarak, 3600 ton plentmix temel serimine de devam ediliyor. Bu çalışma sonrasında da; 3000 ton asfalt dökülerek caddede çalışma tamamlanmış olacak.

 

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAĞLI EKİPLER ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

İlçemizin birçok noktasında; parke, asfalt yama, asfalt serimi, duvar, alt yapı çalışmalarımıza da bir plan dahilinde devam ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.