LASTİK İŞ

GÖLCÜK BELEDİYESİ EKİPLERİ 1986 MODEL CATERPİLLAR KULLANILABİLİR HALE GETİRDİ

Gölcük 02.04.2020 - 10:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ EKİPLERİ 1986 MODEL CATERPİLLAR KULLANILABİLİR HALE GETİRDİ

Gölcük Belediyesi Kademe İkmal Amirliği yaptığı çalışmalarla tasarruf sağlıyor. Bu kapsamda; belediyeye ait kullanım dışı olan 1986 model Caterpillar marka kazıyıcı yükleyici araç, İkmal Amirliği Elektrik ve Kaynak Atölyesi’nin çalışması sonucunda kullanılabilir hale getirildi. DİĞER ARAÇLARIN BAKIM VE ONARIMINI DA YAPIYORLAR Motoru başta olmak üzere tüm aksamları kaportası dahil onarımı yapılan araç, bundan sonra Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kullanılacak. Bunun yanında diğer araçlarında onarım ve bakımları belediye ekipleri tarafından yapılırken, böylelikle tasarruf sağlanıyor.

Gölcük Belediyesi Kademe İkmal Amirliği yaptığı çalışmalarla tasarruf sağlıyor. Bu kapsamda; belediyeye ait kullanım dışı olan 1986 model Caterpillar marka kazıyıcı yükleyici araç, İkmal Amirliği Elektrik ve Kaynak Atölyesi’nin çalışması sonucunda kullanılabilir hale getirildi.

DİĞER ARAÇLARIN BAKIM VE ONARIMINI DA YAPIYORLAR

Motoru başta olmak üzere tüm aksamları kaportası dahil onarımı yapılan araç, bundan sonra Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kullanılacak. Bunun yanında diğer araçlarında onarım ve bakımları belediye ekipleri tarafından yapılırken, böylelikle tasarruf sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.