LASTİK İŞ

GÖLCÜK BELEDİYESİ ELEKTRONİK ATIK TOPLAMA KAMPANYASINDA KOCAELİ 1.Sİ OLDU

Gölcük 10.06.2019 - 12:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ ELEKTRONİK ATIK TOPLAMA KAMPANYASINDA KOCAELİ 1.Sİ OLDU

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmada, Elektronik Atık Toplama Kampanyası kapsamında Gölcük Belediyesi 1.oldu. 1.lik ödülü Vali Yardımcısı Dursun Balaban tarafından Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e taktim edildi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapılan programa katıldı ve Elektronik Atık Toplama Kampanyası kapsamında Kocaeli 1.lik ödülünü Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban’dan taktim aldı. Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise 4 ton elektronik atık toplayarak, Kocaeli genelinde okullar arasında 1.geldi ve Okul Müdürü Nevzat Zorlu ve öğrencileri bu büyük başarının mimarı oldular. “ÇEVRE PROJELERİNE ÖNEM VERECEĞİZ” Bu vesile ile bir açıklama yapan Başkan Ali Yıldırım Sezer, “Günümüz toplumlarında ve belediyecilik anlayışında çevreyi koruma bilincinin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Çocuklarımıza temiz bir çevreyle gelecek sunmak için çevre bilinci noktasında önlemler almak zorundayız. Doğayı kirleten ve ekolojik dengeyi bozan en nihayetinde biz insanlarız. Sınırlı olan doğal kaynakları korumak ve bunun yanında atıklarımızı düzenli bir şekilde toplayıp etkin bir şekilde dönüştürmek günümüzde olmazsa olmaz bir durumdur. Biz Gölcük Belediyesi olarak bu duyarlılığı arttırmak için çalışmalar yürütürken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından hayata geçirilen sıfır atık projesine bugüne kadar büyük destek vermiş bir belediyeyiz ve bu desteği gelecekte de arttırmaya devam edeceğiz. Bunun yanında çocuklarımızın, gençlerimizin ve hemşehrilerimizin bilincini arttıracak projeleri gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bir plastik tabak 500 yıl da, bir plastik bardak 400 yıl da, bir torbanın 200 yıl da doğada kaybolmadığını düşünürsek, bu konu da ne kadar hassas olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. 22 artırma tesisi ile Körfezimizin temizlendiğini ve bugün mavi bayraklı plajların oluştuğunu düşünürsek bunun korunması da bizim için ayrıca önem taşımaktadır. Ben bu konularda hemşehrilerimizin hassasiyet göstereceğini düşünerek tekrar 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü tebrik ediyor daha güzel bir gelecek için Gölcük Belediyesi olarak bu konuda başarılı çalışmalara imza atacağımızı belirtmek istiyor, Elektronik Atık Toplama Kampanyası kapsamında Kocaeli 1.liğimizi kazanmamız da emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmada, Elektronik Atık Toplama Kampanyası kapsamında Gölcük Belediyesi 1.oldu. 1.lik ödülü Vali Yardımcısı Dursun Balaban tarafından Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e taktim edildi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapılan programa katıldı ve Elektronik Atık Toplama Kampanyası kapsamında Kocaeli 1.lik ödülünü Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban’dan taktim aldı. Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise 4 ton elektronik atık toplayarak, Kocaeli genelinde okullar arasında 1.geldi ve Okul Müdürü Nevzat Zorlu ve öğrencileri bu büyük başarının mimarı oldular.

“ÇEVRE PROJELERİNE ÖNEM VERECEĞİZ”

Bu vesile ile bir açıklama yapan Başkan Ali Yıldırım Sezer, “Günümüz toplumlarında ve belediyecilik anlayışında çevreyi koruma bilincinin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Çocuklarımıza temiz bir çevreyle gelecek sunmak için çevre bilinci noktasında önlemler almak zorundayız. Doğayı kirleten ve ekolojik dengeyi bozan en nihayetinde biz insanlarız. Sınırlı olan doğal kaynakları korumak ve bunun yanında atıklarımızı düzenli bir şekilde toplayıp etkin bir şekilde dönüştürmek günümüzde olmazsa olmaz bir durumdur. Biz Gölcük Belediyesi olarak bu duyarlılığı arttırmak için çalışmalar yürütürken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından hayata geçirilen sıfır atık projesine bugüne kadar büyük destek vermiş bir belediyeyiz ve bu desteği gelecekte de arttırmaya devam edeceğiz. Bunun yanında çocuklarımızın, gençlerimizin ve hemşehrilerimizin bilincini arttıracak projeleri gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bir plastik tabak 500 yıl da, bir plastik bardak 400 yıl da, bir torbanın 200 yıl da doğada kaybolmadığını düşünürsek, bu konu da ne kadar hassas olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. 22 artırma tesisi ile Körfezimizin temizlendiğini ve bugün mavi bayraklı plajların oluştuğunu düşünürsek bunun korunması da bizim için ayrıca önem taşımaktadır. Ben bu konularda hemşehrilerimizin hassasiyet göstereceğini düşünerek tekrar 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü tebrik ediyor daha güzel bir gelecek için Gölcük Belediyesi olarak bu konuda başarılı çalışmalara imza atacağımızı belirtmek istiyor, Elektronik Atık Toplama Kampanyası kapsamında Kocaeli 1.liğimizi kazanmamız da emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.