LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ EMEKLİ EVİ AÇILDI

Değirmendere 24.10.2018 - 18:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ EMEKLİ EVİ AÇILDI

Değirmendere sahildeki eski kütüphane artık yeni ve muhteşem emekli evi oldu. Gölcük Belediyesi tarafından hizmete açılan sınırsız içecek, internet hizmeti sunulan Emekli Evi açılışı yapıldı.

Değirmendere sahildeki eski kütüphane artık yeni ve muhteşem emekli evi oldu. Gölcük Belediyesi tarafından hizmete açılan sınırsız içecek, internet hizmeti sunulan Emekli Evi açılışına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Kordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, kemal Kahraman, İbrahim Tektaş, Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, CHP Belediye Başkan Aday Adayı İsmet İşeri, CHP ilçe Başkanı Fihret Gürel, CHP kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, Siyasi Parti Temsilcileri, Emekliler Meclisi Başkanı Recep Akel, Kent Konseyi Kadın Kolları Başkanı Nurten Tunalı, Emekiler Deneği Başkanı Ali Osman Kılıç, TEMAD başkanı Bekir Tülü, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve Yönetimi, Meclis Üyeleri ve Emekliler Katıldı. HER TÜRLÜ UNSURU BÜNYESİNDE BULUNDURUYOR Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk yaptığı konuşmada, “Sosyal belediyeciliğin çok güzel bir uygulamasını göreceğiz.  Daha önce bayanlara kafe işletmesi verilmişti, burası da emeklilere verildi. Kent konseyi her türlü unsuru, farklı siyasi görüşlere sahip insanları bünyesinde bulunduruyor. Emeklilerin bu evi çok güzel kullanacağına inanıyorum. Beraber yaşatılmasını sağlamaya çalışacağız.” ifadelerini kullanarak memnuniyetini dile getirdi. GÜNLÜK HAYATLARINA RENK KATSIN DİYE BURAYI HAZIRLADIK Katılımda konuşan Başkan Mehmet Ellibeş “ Bugün özel bir gün. Mutlu huzurlu yaşam sunmak bizim hizmetimiz. Toplumumuzun en değerli insanlarına sunduğumuz bir hizmet. 2006 yolundan beri bende emekliyim. Toplumun önünde giden insanlardır. Günlük yaşantılarında sosyal hayatlarına renk katsın diye burayı hazırladık. Burası kütüphane idi. Kütüphane Yalı Evlerine gidince bu binamızı bu kapsamda değerlendirdik. Burada çok ciddi bir emekli nüfusu var Burada günlerini geçirecekler. Çaylarını kahvelerini içecekler. İnternetten faydalanacaklar. Mutlu bir huzurlu yaşam sunacaklar. Gölcük kent konseyi emekliler meclisinden her gün bir kişi burada duracak. Bir eleman koyup bunu yapardık. Ama aidat olsun diye böyle bir karar aldık. Burayı emeklilerimiz yönetecek. Çok güzel bir hizmet oldu. Katıldığımız için teşekkür ederim.” diyerek açılış konuşmasını sonlandırdı. Toplu fotoğraf çekimi ve kokteylden sonra tören başarılı bir şekilde son buldu.
Değirmendere sahildeki eski kütüphane artık yeni ve muhteşem emekli evi oldu. Gölcük Belediyesi tarafından hizmete açılan sınırsız içecek, internet hizmeti sunulan Emekli Evi açılışı yapıldı.

Değirmendere sahildeki eski kütüphane artık yeni ve muhteşem emekli evi oldu. Gölcük Belediyesi tarafından hizmete açılan sınırsız içecek, internet hizmeti sunulan Emekli Evi açılışına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Kordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, kemal Kahraman, İbrahim Tektaş, Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, CHP Belediye Başkan Aday Adayı İsmet İşeri, CHP ilçe Başkanı Fihret Gürel, CHP kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, Siyasi Parti Temsilcileri, Emekliler Meclisi Başkanı Recep Akel, Kent Konseyi Kadın Kolları Başkanı Nurten Tunalı, Emekiler Deneği Başkanı Ali Osman Kılıç, TEMAD başkanı Bekir Tülü, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve Yönetimi, Meclis Üyeleri ve Emekliler Katıldı.
HER TÜRLÜ UNSURU BÜNYESİNDE BULUNDURUYOR

Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk yaptığı konuşmada, “Sosyal belediyeciliğin çok güzel bir uygulamasını göreceğiz.  Daha önce bayanlara kafe işletmesi verilmişti, burası da emeklilere verildi. Kent konseyi her türlü unsuru, farklı siyasi görüşlere sahip insanları bünyesinde bulunduruyor. Emeklilerin bu evi çok güzel kullanacağına inanıyorum. Beraber yaşatılmasını sağlamaya çalışacağız.” ifadelerini kullanarak memnuniyetini dile getirdi.
GÜNLÜK HAYATLARINA RENK KATSIN DİYE BURAYI HAZIRLADIK

Katılımda konuşan Başkan Mehmet Ellibeş “ Bugün özel bir gün. Mutlu huzurlu yaşam sunmak bizim hizmetimiz. Toplumumuzun en değerli insanlarına sunduğumuz bir hizmet. 2006 yolundan beri bende emekliyim. Toplumun önünde giden insanlardır. Günlük yaşantılarında sosyal hayatlarına renk katsın diye burayı hazırladık. Burası kütüphane idi. Kütüphane Yalı Evlerine gidince bu binamızı bu kapsamda değerlendirdik. Burada çok ciddi bir emekli nüfusu var Burada günlerini geçirecekler. Çaylarını kahvelerini içecekler. İnternetten faydalanacaklar. Mutlu bir huzurlu yaşam sunacaklar. Gölcük kent konseyi emekliler meclisinden her gün bir kişi burada duracak. Bir eleman koyup bunu yapardık. Ama aidat olsun diye böyle bir karar aldık. Burayı emeklilerimiz yönetecek. Çok güzel bir hizmet oldu. Katıldığımız için teşekkür ederim.” diyerek açılış konuşmasını sonlandırdı. Toplu fotoğraf çekimi ve kokteylden sonra tören başarılı bir şekilde son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.