LASTİK İŞ

GÖLCÜK BELEDİYESİ FUARDA YERİNİ ALDI !

16.05.2015 - 16:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ FUARDA YERİNİ ALDI !

Kültür ve Turizm ile Milli Eğitim Bakanlıkları, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Üniversitesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katkılarıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği 7'nci Kocaeli Kitap Fuarı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımıyla açıldı

Kültür ve Turizm ile Milli Eğitim Bakanlıkları, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Üniversitesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katkılarıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği 7'nci Kocaeli Kitap Fuarı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımıyla açıldı. Bu yıl 350 yayınevinin katıldığı fuarın açılışında konuşan Bakan Fikri Işık, her yıl büyüyen kitap fuarının bu yıl da büyük etkinliklerle buluşacağını söyledi. Kocaeli 7'nci Kitap Fuarı, bugün Uluslararası Fuar Merkez'inde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karasomanoğlu, kitap fuarı onur konuğu Nuri Pakdil'in katılımıyla açıldı. GÖLCÜK BELEDİYESİ STANT AÇTI Bu yıl 7. yapılan Kitap Fuarında Kocaeli ve ilçe belediyeleri de stant açarak kendilerini tanıtma imkanı buldu. Gölcük Belediyesi Kent Konseyi organizasyonuyla Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi iş birliğinde yürütülen Vİzyon 2023 projesi Gölcük ve köylerini anlatan kitaplar stantta tanıtıldı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Kocaeli Üniversitesi Rektör yardımcısı Bekir Çakır ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'a kitap hediye etti.  EMİNE AKBOYUN KİTABINI İMZALADI Yeni Gölcük Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emine Akboyun Ferfir Yayınları'ndan çıkan kitabı Sihirli Camın Arkası isimli kitabını imzaladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ve Genel Sekreter Fatih Bayram'a kitap imzalayan Akboyun, kitabı hakkında bilgiler verdi.  H.İHSAN SÖNMEZ'İN İMZA GÜNÜ 16-24 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak olan Kocaeli Kitap Fuarı, bu yıl 350 yayınevi, 42 sahaf, 67 STK ve 450 etkinlikle 30 bin metrekarelik alanda kitap severleri ağırlayacak. Fuar her gün 10.30 ile 21.00 saatleri arasında ziyarete açık. Yeni Gölcük Gazetesi köşe yazarı, şair ve yazar H. İhsan Sönmez 19-23-24 Mayıs 2015 günleri, saat:14.00-17.00 de A Salon A-35 Ferfir Yayınları standında kitaplarını imzalayacak.  SEÇKİN YAZARLAR FUARDA Fuarda Nuri Pakdil, Sadık Yalsızuçanlar, Ayşe Kulin, Rasim Özdenören, Ahmet Taşgetiren, Ahmet Şimşirgil, Mustafa Armağan, Uğur Koşar, Hilmi Yavuz, Nihat Ergün, Hanefi Avcı, Hayati İnanç, Canan Karatay, BejanMatur, Engin Noyan, Sevda Türküsev, Sunay Akın, Talha Uğurluel, Senai Demirci, Yusuf Kaplan, Yavuz Bahadıroğlu, Mehmet Ali Bulut, Balçiçek İlter, Bülent Akyürek, Ceyhun Yılmaz, Erdal Demirkıran, İbrahim Tenekeci, Kahraman Tazeoğlu, Zahide Yetiş, Ahmet Ümit, Abdurrahman Dilipak, Doğan Cüceloğlu, İsmail KıIıçarslan, Kadir Mısıroğlu, Sibel Eraslan gibi yüzlerce seçkin yazar okurlarıyla buluşacak.
Kültür ve Turizm ile Milli Eğitim Bakanlıkları, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Üniversitesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katkılarıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği 7'nci Kocaeli Kitap Fuarı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımıyla açıldı
Kültür ve Turizm ile Milli Eğitim Bakanlıkları, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Üniversitesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katkılarıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği 7'nci Kocaeli Kitap Fuarı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımıyla açıldı. Bu yıl 350 yayınevinin katıldığı fuarın açılışında konuşan Bakan Fikri Işık, her yıl büyüyen kitap fuarının bu yıl da büyük etkinliklerle buluşacağını söyledi. Kocaeli 7'nci Kitap Fuarı, bugün Uluslararası Fuar Merkez'inde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karasomanoğlu, kitap fuarı onur konuğu Nuri Pakdil'in katılımıyla açıldı.
GÖLCÜK BELEDİYESİ STANT AÇTI
Bu yıl 7. yapılan Kitap Fuarında Kocaeli ve ilçe belediyeleri de stant açarak kendilerini tanıtma imkanı buldu. Gölcük Belediyesi Kent Konseyi organizasyonuyla Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi iş birliğinde yürütülen Vİzyon 2023 projesi Gölcük ve köylerini anlatan kitaplar stantta tanıtıldı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Kocaeli Üniversitesi Rektör yardımcısı Bekir Çakır ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'a kitap hediye etti. 
EMİNE AKBOYUN KİTABINI İMZALADI
Yeni Gölcük Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emine Akboyun Ferfir Yayınları'ndan çıkan kitabı Sihirli Camın Arkası isimli kitabını imzaladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ve Genel Sekreter Fatih Bayram'a kitap imzalayan Akboyun, kitabı hakkında bilgiler verdi. 
H.İHSAN SÖNMEZ'İN İMZA GÜNÜ
16-24 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak olan Kocaeli Kitap Fuarı, bu yıl 350 yayınevi, 42 sahaf, 67 STK ve 450 etkinlikle 30 bin metrekarelik alanda kitap severleri ağırlayacak. Fuar her gün 10.30 ile 21.00 saatleri arasında ziyarete açık. Yeni Gölcük Gazetesi köşe yazarı, şair ve yazar H. İhsan Sönmez 19-23-24 Mayıs 2015 günleri, saat:14.00-17.00 de A Salon A-35 Ferfir Yayınları standında kitaplarını imzalayacak. 
SEÇKİN YAZARLAR FUARDA
Fuarda Nuri Pakdil, Sadık Yalsızuçanlar, Ayşe Kulin, Rasim Özdenören, Ahmet Taşgetiren, Ahmet Şimşirgil, Mustafa Armağan, Uğur Koşar, Hilmi Yavuz, Nihat Ergün, Hanefi Avcı, Hayati İnanç, Canan Karatay, BejanMatur, Engin Noyan, Sevda Türküsev, Sunay Akın, Talha Uğurluel, Senai Demirci, Yusuf Kaplan, Yavuz Bahadıroğlu, Mehmet Ali Bulut, Balçiçek İlter, Bülent Akyürek, Ceyhun Yılmaz, Erdal Demirkıran, İbrahim Tenekeci, Kahraman Tazeoğlu, Zahide Yetiş, Ahmet Ümit, Abdurrahman Dilipak, Doğan Cüceloğlu, İsmail KıIıçarslan, Kadir Mısıroğlu, Sibel Eraslan gibi yüzlerce seçkin yazar okurlarıyla buluşacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.