LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ FUTBOL SAHALARININ ÇİM ZEMİNLERİNİ YENİLEDİ

Spor 31.01.2020 - 12:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ FUTBOL SAHALARININ ÇİM ZEMİNLERİNİ YENİLEDİ

Gölcük Belediyesi Piyalepaşa ve Şehitler Mahallerinde bulunan Niyazi Yıldız Parkı ve Kocatepe Vadi Parkı’nda bulunan futbol sahalarının çim zeminlerini yeniledi. Üç futbol sahasının daha zemini yenilemek için çalışma başlattı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatlarıyla Gölcük Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, etrafı çevrili, güvenli sahalarda oynayarak spor yapmalarını sağlamayı hedefliyor. Bu kapsamda; Piyalepaşa Mahallesi’nde bulunan Niyazi Yıldız Parkı ile Şehitler ve Piyalepaşa Mahallesi sınırında kalan Kocatepe Vadi Parkı’nda bulunan futbol sahalarının çim zeminleri yenilendi. Futbol sahalarının zeminlerinin yenilendiği gören çocuklar ve mahalleliler bu durumdan memnun olurken, Başkan Ali Yıldırım Sezer’e teşekkürlerini ilettiler. “TOPLAMDA 5 FUTBOL SAHASININ ZEMİNİ YENİLENMİŞ OLACAK” Başkan Sezer yaptığı açıklamada; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, etrafı çevrili, güvenli sahalarda oynayarak, spor yapmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Bu kapsamda; Piyalepaşa Mahallemizde bulunan Niyazi Yıldız Parkı ile Şehitler ve Piyalepaşa Mahallesi sınırında yer alan Kocatepe Vadi Parkı’ndaki futbol sahalarının zeminlerini yeniledik. Ayrıca; Atatürk Mahallesi Şahinler Sitesi, Donanma Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi ve Karaköprü Mahallesi Taşocağı Caddesi’nde bulunan parklarımızdaki futbol sahalarının zeminlerinin yenilenmesi çalışmasına da başladık” dedi.    
Gölcük Belediyesi Piyalepaşa ve Şehitler Mahallerinde bulunan Niyazi Yıldız Parkı ve Kocatepe Vadi Parkı’nda bulunan futbol sahalarının çim zeminlerini yeniledi. Üç futbol sahasının daha zemini yenilemek için çalışma başlattı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatlarıyla Gölcük Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, etrafı çevrili, güvenli sahalarda oynayarak spor yapmalarını sağlamayı hedefliyor. Bu kapsamda; Piyalepaşa Mahallesi’nde bulunan Niyazi Yıldız Parkı ile Şehitler ve Piyalepaşa Mahallesi sınırında kalan Kocatepe Vadi Parkı’nda bulunan futbol sahalarının çim zeminleri yenilendi. Futbol sahalarının zeminlerinin yenilendiği gören çocuklar ve mahalleliler bu durumdan memnun olurken, Başkan Ali Yıldırım Sezer’e teşekkürlerini ilettiler.

“TOPLAMDA 5 FUTBOL SAHASININ ZEMİNİ YENİLENMİŞ OLACAK”

Başkan Sezer yaptığı açıklamada; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, etrafı çevrili, güvenli sahalarda oynayarak, spor yapmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Bu kapsamda; Piyalepaşa Mahallemizde bulunan Niyazi Yıldız Parkı ile Şehitler ve Piyalepaşa Mahallesi sınırında yer alan Kocatepe Vadi Parkı’ndaki futbol sahalarının zeminlerini yeniledik. Ayrıca; Atatürk Mahallesi Şahinler Sitesi, Donanma Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi ve Karaköprü Mahallesi Taşocağı Caddesi’nde bulunan parklarımızdaki futbol sahalarının zeminlerinin yenilenmesi çalışmasına da başladık” dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.