LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ İZMİR’İN ACISINI PAYLAŞTI

Gündem 31.10.2020 - 11:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ İZMİR’İN ACISINI PAYLAŞTI

İzmir’de meydana gelen ve çevre illerde de etkisini hissettiren deprem nedeni ile Gölcük Belediyesi GESOTİM ile İzmir’e yardım gönderdi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Depremi yaşayan bir ilçe olarak deprem konusunda hassasiyetimiz var. Gölcük Belediyesi olarak İzmir’in yanındayız” dedi

GEÇMİŞ OLSUN İZMİR Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “İzmir'de meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, bölgedeki tüm vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun” dedi. ONLARI EN İYİ BİZLER ANLARIZ Başkan Sezer “Depremi yaşayan bir ilçe olarak deprem konusunda hassasiyetimiz var. Bu deprem o günleri hatırlatıyor ve deprem gerçeğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anımsatıyor. İzmir ihtiyaç duyduğunda Gölcük ve Gölcük Belediyesi olarak yanlarında olduğumuzu bilmeli”dedi. İHTİYAÇ ANLARINDA YANLARINDAYIZ Başkan Sezer “İzmir depremi sırasında Ankara’daydım GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ile görüştük. Daha sonra GESOTİM’e erzak, su ve  malzeme desteği de vererek İzmir’e gönderdik.. Başka ihtiyaç durumunda da gerekli olanları karşılayacağız. Karşıyaka Belediye Başkanı ile görüştüm. İhtiyaçları olması durumunda yanlarında olduğunu belirttim. Bizler depremi yaşayan kişiler olarak acılarını en yakından biliyoruz”dedi.
İzmir’de meydana gelen ve çevre illerde de etkisini hissettiren deprem nedeni ile Gölcük Belediyesi GESOTİM ile İzmir’e yardım gönderdi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Depremi yaşayan bir ilçe olarak deprem konusunda hassasiyetimiz var. Gölcük Belediyesi olarak İzmir’in yanındayız” dedi

GEÇMİŞ OLSUN İZMİR

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “İzmir'de meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, bölgedeki tüm vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun” dedi.

ONLARI EN İYİ BİZLER ANLARIZ
Başkan Sezer “Depremi yaşayan bir ilçe olarak deprem konusunda hassasiyetimiz var. Bu deprem o günleri hatırlatıyor ve deprem gerçeğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anımsatıyor. İzmir ihtiyaç duyduğunda Gölcük ve Gölcük Belediyesi olarak yanlarında olduğumuzu bilmeli”dedi.

İHTİYAÇ ANLARINDA YANLARINDAYIZ
Başkan Sezer “İzmir depremi sırasında Ankara’daydım GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ile görüştük. Daha sonra GESOTİM’e erzak, su ve  malzeme desteği de vererek İzmir’e gönderdik.. Başka ihtiyaç durumunda da gerekli olanları karşılayacağız. Karşıyaka Belediye Başkanı ile görüştüm. İhtiyaçları olması durumunda yanlarında olduğunu belirttim. Bizler depremi yaşayan kişiler olarak acılarını en yakından biliyoruz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.