LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN ANTRENÖRLERE YÖNELİK ÖNEMLİ SEMİNER

Spor 05.02.2020 - 10:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN ANTRENÖRLERE YÖNELİK ÖNEMLİ SEMİNER

Gölcük Belediyesi, konusunda uzman isim olan Spor Psikoloğu Belemir Çik’in konuşmacı olarak katılacağı “Psikolojik Destek ve Antrenör Gelişimi” üzerine seminer düzenliyor. Başkan Sezer, ilçemizde bulunan her branştan antrenörü bu önemli seminere davet etti.

Gölcük Belediyesi, antrenörlerin gelişimine önemli katkı sunacak bir seminer düzenliyor. 10 Şubat Pazartesi günü Kongre Sarayı’nda saat 19.00’da başlayacak seminere konuşmacı olarak konusunda uzman bir isim olan Spor Psikoloğu Belemir Çik katılacak. Ayrıca Gölcükspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu’da konuk konuşmacı olarak seminere katılacak ve tecrübelerini aktaracak. Seminerin konusu; “Psikolojik Destek ve Antrenör Gelişimi” olacak. BAŞKAN SEZER ANTRENÖRLERİ DAVET ETTİ Seminere her branştan antrenörlerin ve ilçemizdeki önemli spor adamlarının geniş katılımı bekleniyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçemizde bulunan antrenörleri seminere davet etti ve “İlçemizde sporun gelişimi için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi. SPOR PSİKOLOĞU BELEMİR ÇİK KİMDİR? Seminere katılacak Belemir Çik; İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde voleybol bursuyla İngilizce psikoloji okudu. Bu bölümün bir dönemini Polonya'da University of Social Science and Humanities'de tamamladı. Ardından Marmara Üniversitesi Egzersiz ve Spor Psikolojisi Bölümünde Tezli Yüksek Lisansını bitirdi. Beşiktaş JK Futbol altyapısı , Eskişehir Basket Paf takımında ve Eskişehir Özel Çağdaş Okullarında Spor Psikoloğu olarak çalıştı. Sporcular tarafından algılanan antrenör davranışlarının antrenörlerin yeterliliğiyle ilişkisinin incelenmesi konusunda tez hazırladı.
Gölcük Belediyesi, konusunda uzman isim olan Spor Psikoloğu Belemir Çik’in konuşmacı olarak katılacağı “Psikolojik Destek ve Antrenör Gelişimi” üzerine seminer düzenliyor. Başkan Sezer, ilçemizde bulunan her branştan antrenörü bu önemli seminere davet etti.

Gölcük Belediyesi, antrenörlerin gelişimine önemli katkı sunacak bir seminer düzenliyor. 10 Şubat Pazartesi günü Kongre Sarayı’nda saat 19.00’da başlayacak seminere konuşmacı olarak konusunda uzman bir isim olan Spor Psikoloğu Belemir Çik katılacak. Ayrıca Gölcükspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu’da konuk konuşmacı olarak seminere katılacak ve tecrübelerini aktaracak. Seminerin konusu; “Psikolojik Destek ve Antrenör Gelişimi” olacak.

BAŞKAN SEZER ANTRENÖRLERİ DAVET ETTİ

Seminere her branştan antrenörlerin ve ilçemizdeki önemli spor adamlarının geniş katılımı bekleniyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçemizde bulunan antrenörleri seminere davet etti ve “İlçemizde sporun gelişimi için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

SPOR PSİKOLOĞU BELEMİR ÇİK KİMDİR?

Seminere katılacak Belemir Çik; İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde voleybol bursuyla İngilizce psikoloji okudu. Bu bölümün bir dönemini Polonya'da University of Social Science and Humanities'de tamamladı. Ardından Marmara Üniversitesi Egzersiz ve Spor Psikolojisi Bölümünde Tezli Yüksek Lisansını bitirdi. Beşiktaş JK Futbol altyapısı , Eskişehir Basket Paf takımında ve Eskişehir Özel Çağdaş Okullarında Spor Psikoloğu olarak çalıştı. Sporcular tarafından algılanan antrenör davranışlarının antrenörlerin yeterliliğiyle ilişkisinin incelenmesi konusunda tez hazırladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.