GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN ASFALT VE PARKE SEFERBERLİĞİ

Gündem 11.06.2020 - 10:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN ASFALT VE PARKE SEFERBERLİĞİ

Gölcük Belediyesi 2020 yatırım programı kapsamında, asfalt ihalesinin yapılması ve hava şartlarının uygun hale gelmesiyle birlikte, yapılan plan ve program kapsamında öncelikli yapılması gereken yolların belirlenmesiyle asfalt serimi çalışması devam ediyor.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’inde talimatıyla devam eden çalışmalar yaz aylarında aralıksız devam edecek. Bozuk olan yolarda asfalt yama çalışması da bir yandan yapılırken, birçok noktada da parke, bordür yapımı ve tamiri de sürüyor.   İLÇENİN BİRÇOK NOKTASINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Bu kapsamda; Yazlık Emir Sokak ve Atillahan Caddesi’nde sıcak asfalt serimi yapılırken, Karaköprü Mahallesi Sedef Sokak’ta da sıcak asfalt serimi hazırlığı yapılıyor. Ayrıca; Hisareyn İsmetpaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı, İhsaniye Merkez Mahallesi’nde asfalt yama, Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Değirmendere Atatürk Mahallesi, Piyalepaşa Mahallesi, Dumlupınar Mahallesi, Yazlık Yeni Somuncu Sokak, Örcün Konukevi Yolu’nda parke ve bordür yapımı, Amiral Sağlam Caddesi, Albay Burak Caddesi, Piyalepaşa Mahallesi parke tamiri çalışmalarını ekipler gerçekleştiriyor. BAŞKAN SEZER: “HİÇ ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ” Başkan Sezer çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada: “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçemizin dört bir köşesinde asfalt serimi başta olmak üzere yollarda ve kaldırımlarda da bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Bilindiği üzere kış aylarında da hava şartlarının el verdiği her an parke ve asfalt çalışmalarımıza devam ettik. Bu konuda hiç ara vermedik diyebilirim. 2020 yatırım programı kapsamında sıcak asfalt serimi ihalemizi yapmamız sonrasında öncelik sırasına göre, belli bir program ve plan dahilinde, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gölcükümüzde yollarımızın ve kaldırımlarımızın konforunu arttırmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır” dedi.  
Gölcük Belediyesi 2020 yatırım programı kapsamında, asfalt ihalesinin yapılması ve hava şartlarının uygun hale gelmesiyle birlikte, yapılan plan ve program kapsamında öncelikli yapılması gereken yolların belirlenmesiyle asfalt serimi çalışması devam ediyor.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’inde talimatıyla devam eden çalışmalar yaz aylarında aralıksız devam edecek. Bozuk olan yolarda asfalt yama çalışması da bir yandan yapılırken, birçok noktada da parke, bordür yapımı ve tamiri de sürüyor.  

İLÇENİN BİRÇOK NOKTASINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bu kapsamda; Yazlık Emir Sokak ve Atillahan Caddesi’nde sıcak asfalt serimi yapılırken, Karaköprü Mahallesi Sedef Sokak’ta da sıcak asfalt serimi hazırlığı yapılıyor. Ayrıca; Hisareyn İsmetpaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı, İhsaniye Merkez Mahallesi’nde asfalt yama, Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Değirmendere Atatürk Mahallesi, Piyalepaşa Mahallesi, Dumlupınar Mahallesi, Yazlık Yeni Somuncu Sokak, Örcün Konukevi Yolu’nda parke ve bordür yapımı, Amiral Sağlam Caddesi, Albay Burak Caddesi, Piyalepaşa Mahallesi parke tamiri çalışmalarını ekipler gerçekleştiriyor.

BAŞKAN SEZER: “HİÇ ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ”

Başkan Sezer çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada: “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçemizin dört bir köşesinde asfalt serimi başta olmak üzere yollarda ve kaldırımlarda da bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Bilindiği üzere kış aylarında da hava şartlarının el verdiği her an parke ve asfalt çalışmalarımıza devam ettik. Bu konuda hiç ara vermedik diyebilirim. 2020 yatırım programı kapsamında sıcak asfalt serimi ihalemizi yapmamız sonrasında öncelik sırasına göre, belli bir program ve plan dahilinde, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gölcükümüzde yollarımızın ve kaldırımlarımızın konforunu arttırmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.