LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN ÖNEMLİ DUYURU

Gündem 20.11.2020 - 14:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN ÖNEMLİ DUYURU

Asrın felaketi 17 Ağustos Depremi’ni yaşamış bir kent olarak deprem gerçeğinin bilinciyle hareket eden ve bu doğrultuda çalışmalar yürüten Gölcük Belediyesi, afet ve acil durumlarda toplanma alanlarını daha önce belirleyerek AFAD’a göndermişti.  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) yaptığı çalışma ile de belediyenin bildirdiği size en yakın 3 acil toplanma alanını, https://binatoplanmaalani.afad.gov.tr/bilgi-karti karti internet sitesine tıklayarak öğrenebilir, bilgi kartınızı çıkartabilirsiniz. Toplanma alanları; herhangi bir afet ve acil durum sonrasında toplanılmaya uygun, güvenli ve hayati öneme sahip alanlardır.  Aile afet ve acil durum planınızı oluşturmayı; toplanma alanlarına herhangi bir araçla değil, yaya olarak ve mümkün olan en hızlı şekilde ulaşmanız gerektiğini unutmayın.   Ayrıntılı bilgi için:https://binatoplanmaalani.afad.gov.tr/bilgi-karti

Asrın felaketi 17 Ağustos Depremi’ni yaşamış bir kent olarak deprem gerçeğinin bilinciyle hareket eden ve bu doğrultuda çalışmalar yürüten Gölcük Belediyesi, afet ve acil durumlarda toplanma alanlarını daha önce belirleyerek AFAD’a göndermişti. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) yaptığı çalışma ile de belediyenin bildirdiği size en yakın 3 acil toplanma alanını, https://binatoplanmaalani.afad.gov.tr/bilgi-karti karti internet sitesine tıklayarak öğrenebilir, bilgi kartınızı çıkartabilirsiniz.

Toplanma alanları; herhangi bir afet ve acil durum sonrasında toplanılmaya uygun, güvenli ve hayati öneme sahip alanlardır. 

Aile afet ve acil durum planınızı oluşturmayı; toplanma alanlarına herhangi bir araçla değil, yaya olarak ve mümkün olan en hızlı şekilde ulaşmanız gerektiğini unutmayın.  

Ayrıntılı bilgi için:https://binatoplanmaalani.afad.gov.tr/bilgi-karti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.