LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN BAŞARILI TAEKWONDOCUSUNUN HEDEFİ İLK ÜÇ

Spor 08.03.2021 - 13:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN BAŞARILI TAEKWONDOCUSUNUN HEDEFİ İLK ÜÇ

Gölcük Belediyesi’nin başarılı taekwondo sporcusu Muhammet Ahmet Aydın, 45 kilogram genç erkekler kategorisinde, 8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’na katılacak.

HEDEF İLK ÜÇ 8.Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası, 10-12 Mart tarihlerinde, İstanbul’da düzenlenecek. Gölcük Belediyesi’nin başarılı sporcu Muhammet Ahmet Aydın, 45 kilogram genç erkekler kategorisinde katılacak. Aydın eğer bu turnuvada ilk üçe girerse Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi, Başkanlık Kupası’nda da ilimizi temsil edecek. TURNUVAYA İYİ HAZIRLANDI Gölcük Belediyesi Taekwondo Hocası Zabit Pustu nezaretinde turnuvaya en iyi şekilde hazırlandığı belirten genç sporcu Aydın, hedefinin ilk 3’e girerek ülkemizi ve Gölcük’ü en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de, Aydın’a turnuvada üstün başarılar diledi. 
Gölcük Belediyesi’nin başarılı taekwondo sporcusu Muhammet Ahmet Aydın, 45 kilogram genç erkekler kategorisinde, 8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’na katılacak.

HEDEF İLK ÜÇ

8.Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası, 10-12 Mart tarihlerinde, İstanbul’da düzenlenecek. Gölcük Belediyesi’nin başarılı sporcu Muhammet Ahmet Aydın, 45 kilogram genç erkekler kategorisinde katılacak. Aydın eğer bu turnuvada ilk üçe girerse Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi, Başkanlık Kupası’nda da ilimizi temsil edecek.

TURNUVAYA İYİ HAZIRLANDI

Gölcük Belediyesi Taekwondo Hocası Zabit Pustu nezaretinde turnuvaya en iyi şekilde hazırlandığı belirten genç sporcu Aydın, hedefinin ilk 3’e girerek ülkemizi ve Gölcük’ü en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de, Aydın’a turnuvada üstün başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.