LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN ÇEVRESİ MİS GİBİ KOKACAK

15.12.2020 - 12:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN ÇEVRESİ MİS GİBİ KOKACAK

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, doğaya önem vererek yeşili koruyan bir yönetim anlayışıyla takdir toplamaya devam ediyor.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Gölcük Belediyesi çevresine, 24 tane mandalina fidanı dikildi. Çiçekleri beyaz ve hoş kokuya sahip olan mandalina ağacı Yaz, Kış da yaprağını dökmeyerek güzel bir görünüm sağlıyor. Ayrıca; meyvesi de Kış aylarında bolca tüketiliyor. ESNAFLAR VE VATANDAŞLAR MEMNUN Mandalina fidanları; Park Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından itinayla dikilirken, çalışma için çevre esnafları ve vatandaşlarda, Başkan Sezer’e teşekkürlerini ilettiler. DİKİME BİZZAT KATILDI Mandalina fidanlarının dikimine bizzat katılan Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Gölcük Belediyesi’nin D-130 cephesine ektiğimiz 13 mandalinadan sonra, Preveze Caddesi tarafına da 11 mandalina fidanı diktik. İnşallah ay sonuna kadar, bu sene tamamladığımız, İhsaniye ve Hisareyn’deki parklara da, elma ve nar fidanlarını dikeceğiz” dedi.  
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, doğaya önem vererek yeşili koruyan bir yönetim anlayışıyla takdir toplamaya devam ediyor.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Gölcük Belediyesi çevresine, 24 tane mandalina fidanı dikildi. Çiçekleri beyaz ve hoş kokuya sahip olan mandalina ağacı Yaz, Kış da yaprağını dökmeyerek güzel bir görünüm sağlıyor. Ayrıca; meyvesi de Kış aylarında bolca tüketiliyor.

ESNAFLAR VE VATANDAŞLAR MEMNUN

Mandalina fidanları; Park Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından itinayla dikilirken, çalışma için çevre esnafları ve vatandaşlarda, Başkan Sezer’e teşekkürlerini ilettiler.

DİKİME BİZZAT KATILDI

Mandalina fidanlarının dikimine bizzat katılan Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Gölcük Belediyesi’nin D-130 cephesine ektiğimiz 13 mandalinadan sonra, Preveze Caddesi tarafına da 11 mandalina fidanı diktik. İnşallah ay sonuna kadar, bu sene tamamladığımız, İhsaniye ve Hisareyn’deki parklara da, elma ve nar fidanlarını dikeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.