LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN MAHARETLİ USTALARI YİNE İŞ BAŞINDA

Gölcük 07.08.2020 - 18:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN MAHARETLİ USTALARI YİNE İŞ BAŞINDA

Gölcük Belediyesi Makine Bakım ve İkmal Müdürlüğü’nün maharetli ustaları başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Caterpiller 955 yükleyici ve Volvo L4500 kepçeyi sıfır ayarında yenileyen, yer altı çöp konteyneri, çöp konteyneri, üst geçit merdivenleri, korkulukları, araç bakımları ve daha birçok tasarruf sağlanan ürünü kendi bünyesinde üreten Gölcük Belediyesi’nin maharetli ustaları şimdi de atıl durumda olan ve stat zeminlerini düzeltmekte kullanılan silindiri, sıfır ayarında onardılar. BAŞKAN SEZER TEBRİK ETTİ Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Makine Bakım ve İkmal Müdürlüğümüzün maharetli ustaları; Caterpiller 955 yükleyici ve Volvo L4500 kepçeyi sıfır ayarında yenilemiş, yer altı çöp konteyneri, çöp konteyneri, üst geçit merdivenleri, korkulukları, araç bakımları ve daha birçok tasarruf sağladığımız ürünü de kendi bünyemizde üretmeyi başarmışlardı.Şimdi de atıl durumda olan ve stat zeminlerini düzeltmekte kullanılan silindiri, sıfır ayarında onardılar Gayretle ve özveriyle çalışan, Makine Bakım ve İkmal Müdürlüğümüzün değerli çalışanlarını tebrik ediyorum. Emanete sahip çıkmaya ve tasarruf sağlamaya devam ediyoruz” dedi.
Gölcük Belediyesi Makine Bakım ve İkmal Müdürlüğü’nün maharetli ustaları başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Caterpiller 955 yükleyici ve Volvo L4500 kepçeyi sıfır ayarında yenileyen, yer altı çöp konteyneri, çöp konteyneri, üst geçit merdivenleri, korkulukları, araç bakımları ve daha birçok tasarruf sağlanan ürünü kendi bünyesinde üreten Gölcük Belediyesi’nin maharetli ustaları şimdi de atıl durumda olan ve stat zeminlerini düzeltmekte kullanılan silindiri, sıfır ayarında onardılar.

BAŞKAN SEZER TEBRİK ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Makine Bakım ve İkmal Müdürlüğümüzün maharetli ustaları; Caterpiller 955 yükleyici ve Volvo L4500 kepçeyi sıfır ayarında yenilemiş, yer altı çöp konteyneri, çöp konteyneri, üst geçit merdivenleri, korkulukları, araç bakımları ve daha birçok tasarruf sağladığımız ürünü de kendi bünyemizde üretmeyi başarmışlardı.Şimdi de atıl durumda olan ve stat zeminlerini düzeltmekte kullanılan silindiri, sıfır ayarında onardılar Gayretle ve özveriyle çalışan, Makine Bakım ve İkmal Müdürlüğümüzün değerli çalışanlarını tebrik ediyorum. Emanete sahip çıkmaya ve tasarruf sağlamaya devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.