LASTİK İŞ

GÖLCÜK BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

23.03.2020 - 15:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Gölcük Belediyesi, Korona Virüs önlemleri nedeniyle aç kalma tehlikesi ile karşı karşıya olan sokak hayvanlarını da unutmadı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler harekete geçerken, köpek ve kediler için yemlenme noktaları oluşturarak beslenmelerini sağladı. VATANDAŞLAR BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR ETTİ Kent genelinde yapılan uygulama vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, “Korona Virüs salgını nedeniyle esnafların dükkanlarının geçici olarak kapatılması sokak hayvanlarının aç kalmasına neden oldu. Gölcük Belediyesi’nin kurduğu yemlenme noktaları ile sokak hayvanları aç kalmaktan kurtuldu. Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e ve ekiplere bu örnek çalışmasından dolayı teşekkür ederiz” dediler. 
Gölcük Belediyesi, Korona Virüs önlemleri nedeniyle aç kalma tehlikesi ile karşı karşıya olan sokak hayvanlarını da unutmadı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler harekete geçerken, köpek ve kediler için yemlenme noktaları oluşturarak beslenmelerini sağladı.

VATANDAŞLAR BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR ETTİ

Kent genelinde yapılan uygulama vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, “Korona Virüs salgını nedeniyle esnafların dükkanlarının geçici olarak kapatılması sokak hayvanlarının aç kalmasına neden oldu. Gölcük Belediyesi’nin kurduğu yemlenme noktaları ile sokak hayvanları aç kalmaktan kurtuldu. Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e ve ekiplere bu örnek çalışmasından dolayı teşekkür ederiz” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.