LASTİK İŞ

GÖLCÜK BELEDİYESİ SPOR SAHALARINI BAKIMDAN GEÇİRDİ

Spor 17.06.2020 - 12:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ SPOR SAHALARINI BAKIMDAN GEÇİRDİ

Korona Virüs tedbirleri nedeniyle kapalı olan futbol ve spor sahalarında Gölcük Belediyesi Spor Birimi, kapsamlı bir bakım ve onarım gerçekleştirdi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Gölcük Belediyesi Spor Birimi sorumluluğunda olan Kavaklı, Hisareyn, Değirmendere ve Metin Uzuner Spor Tesisleri’nde kapsamlı bir bakım ve onarım çalışması yapıldı. Spor Birimi’nin kendi bünyesinde yaptığı çalışma kapsamında; tüm dış ve iç alanlar boyanırken, saha bakımları yapıldı ve ayrıca da çim alanlar kesilerek tertemiz bir görünüme kavuşturuldu. SAHALAR PIRIL PIRIL OLDU Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın izniyle futbol ve spor sahaları kullanıma açıldığı zaman kullanıma hazır ve pırıl pırıl bir şekilde, amatör spor kulüpleri antrenmanlarını yapabilecek ve spor müsabakaları da oynanabilecek. Yapılan çalışmadan ilçedeki amatör spor kulüpleri de memnun kalırken, Başkan Sezer’e ve Spor Birimine teşekkür ettiler.
Korona Virüs tedbirleri nedeniyle kapalı olan futbol ve spor sahalarında Gölcük Belediyesi Spor Birimi, kapsamlı bir bakım ve onarım gerçekleştirdi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Gölcük Belediyesi Spor Birimi sorumluluğunda olan Kavaklı, Hisareyn, Değirmendere ve Metin Uzuner Spor Tesisleri’nde kapsamlı bir bakım ve onarım çalışması yapıldı. Spor Birimi’nin kendi bünyesinde yaptığı çalışma kapsamında; tüm dış ve iç alanlar boyanırken, saha bakımları yapıldı ve ayrıca da çim alanlar kesilerek tertemiz bir görünüme kavuşturuldu.

SAHALAR PIRIL PIRIL OLDU
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın izniyle futbol ve spor sahaları kullanıma açıldığı zaman kullanıma hazır ve pırıl pırıl bir şekilde, amatör spor kulüpleri antrenmanlarını yapabilecek ve spor müsabakaları da oynanabilecek. Yapılan çalışmadan ilçedeki amatör spor kulüpleri de memnun kalırken, Başkan Sezer’e ve Spor Birimine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.