LASTİK İŞ

GÖLCÜK BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ BAŞLADI

24.07.2019 - 12:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ BAŞLADI

Gölcük Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni bu yıl 88 çocuğumuzun katılımıyla gerçekleştiriliyor. Şölen etkinlikleri yarın yapılacak programla devam ederken, bugün çocuklara sünnet kıyafetleri dağıtıldı.

Gölcük Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni bu yıl 88 çocuğumuzun katılımıyla gerçekleştiriliyor. Şölen Programı, Gölcük Belediyesi Belediye Meclis Salonu’nda ailelerin ve çocukların katılımıyla yapılan kıyafet dağıtımıyla başladı.  Gölcük Belediyesi Başkan Vekili Fikret Ormancıoğlu, Başkan Yardımcıları Şevket Kaba, Ahmet Karadağ ve Mehmet Uzun, İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel Karademir’in katıldığı gerçekleştirilen kıyafet dağıtımında çocukların ve ailelerin heyecanı gözlerinden okundu. Ayrıca çocukların hoşça vakit geçirmesi için Lunaparkta eğlence fişlerinin dağıtımı da yapıldı. ŞÖLEN YARIN DEVAM EDECEK Şölen yarın, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile çocukların buluşması, Anıtpark'ta yapılacak Mehteran Konseri, Sultan Baba Ziyareti ve Kongre Sarayı'nda düzenlenecek Mevid-i Şerif Programıyla devam ederken, 27 Temmuz’da Aile Konak Hastanesi’nde yapılacak sünnet kesimiyle son bulacak. Başkan vekili Fikret Ormancığlu yaptığı açıklamada, “Sünnet olacak çocuklarımıza ve ailelerine şimdiden hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz” dedi.
Gölcük Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni bu yıl 88 çocuğumuzun katılımıyla gerçekleştiriliyor. Şölen etkinlikleri yarın yapılacak programla devam ederken, bugün çocuklara sünnet kıyafetleri dağıtıldı.

Gölcük Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni bu yıl 88 çocuğumuzun katılımıyla gerçekleştiriliyor. Şölen Programı, Gölcük Belediyesi Belediye Meclis Salonu’nda ailelerin ve çocukların katılımıyla yapılan kıyafet dağıtımıyla başladı.  Gölcük Belediyesi Başkan Vekili Fikret Ormancıoğlu, Başkan Yardımcıları Şevket Kaba, Ahmet Karadağ ve Mehmet Uzun, İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel Karademir’in katıldığı gerçekleştirilen kıyafet dağıtımında çocukların ve ailelerin heyecanı gözlerinden okundu. Ayrıca çocukların hoşça vakit geçirmesi için Lunaparkta eğlence fişlerinin dağıtımı da yapıldı.

ŞÖLEN YARIN DEVAM EDECEK

Şölen yarın, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile çocukların buluşması, Anıtpark'ta yapılacak Mehteran Konseri, Sultan Baba Ziyareti ve Kongre Sarayı'nda düzenlenecek Mevid-i Şerif Programıyla devam ederken, 27 Temmuz’da Aile Konak Hastanesi’nde yapılacak sünnet kesimiyle son bulacak. Başkan vekili Fikret Ormancığlu yaptığı açıklamada, “Sünnet olacak çocuklarımıza ve ailelerine şimdiden hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.